09 / 05 / 2024

Kızılinler bölgesi

Kızılinler bölgesi

Kızılinler bölgesi turizm yatırımcılarına açılıyor. Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Bölgesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımcıya tahsis amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis edildi.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Kızılay bünyesine yeni personeller alınacak! İşte detaylar

Kızılay kariyer sayfası üzerinden yapılan resmi açıklamada, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu ilanlar arasında saha görevlileri, proje koordinatörleri, destek personeli ve idari pozisyonlarda çalışacak personel ihtiyacı bulunmaktadır. İşte detaylar...

Euro Bölgesi'nde enflasyon Temmuz'da yıllık bazda yükseldi!

Temmuz'da bir önceki aya oranla yüzde 0,1 gerileyen Euro Bölgesi'ndeki enflasyon rakamları yıllık olarak ise yüzde 5,3 seviyesinde belirlendi.

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Kızılay’dan KPSS şartsız 3 alanda personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının olmadığı görüldü.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Mayıs ayında aylık bazda değişmezken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

Kızılay’dan 5 şehirde personel alımı! Başvuru koşulları ve detaylar belli oldu!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay bünyesine katılmak isteyen adaylardan KPSS şartının istenmeyeceği öğrenildi. İşte Kızılay personel alımlarına ilişkin tüm detaylar...

Avro Bölgesi'nde enflasyon Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 oldu!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde enflasyon, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 seviyesine çıktı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kızılay 12 ilde personel alımı yapacak! Bakın hangi kadrolarda alım olacak!

Kızılay 12 il için personel alımı yapacağını resmi kaynaklarda da açıkladı. Bu alım ise Kızılay bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça heyecanlandırdı. Siz de bu alanda çalışmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekmektedir.

Kızılay 12 alanda personel alımı yapacak! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Kızılay bünyesindeki eksikliği tamamlamak için personel alımına başladı. İşte detaylar!

Kızılinler bölgesi Haberi

Kızılinler bölgesi

Konuya ilişkin açıklama yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bölgeye böyle bir yatırımın gelmesi Eskişehir'i adeta uçuracağını belirterek, bunun. Tepebaşı Belediyesi'nin vizyonunu gösteren bir proje olduğunu belirtti. Ataç "Avrupa sağlık standartları normlarına uygundur. Bu, dört yıllık emeğin hayata geçmesidir. Bu proje Eskişehir'e ve Türkiye ekonomisine ciddi girdi sağlayacaktır. Tesiste su, tedavi amaçlı bir ilaç gibi kullanılacaktır" dedi. 

Başkan Ataç, mülkiyet sorunu ortadan kaldırılarak, tahsise hazır hale getirilen bu alanların Bakanlar Kurulu kararıyla yatırımcılara verileceğini söyledi. İhaleyi alacak olan yatırımcıların 1 nolu ve 2 nolu olmak üzere toplam 390 hektarlık alanın 80 hektarlık 2 nolu alanına öncelik vermeleri gerektiğini söyleyen Ataç, "Çünkü 2 nolu alan projenin kalbidir" diye konuştu. 

Yapılan açıklamaya göre, projeyle ilgili gelişmeler ise sırasıyla şöyle oldu; Kültür ve...