09 / 05 / 2024

Kızılinler yatırım

Kızılinler yatırım

Kızılinler bölgesi turizm yatırımcılarına açılıyor. Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Bölgesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımcıya tahsis amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis edildi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak

Aile Destek Programı Temmuz'da bitiyor ama üzülmeyin vatandaşlık maaşı müjdesi geldi... Vatandaşlık maaşı kime yatırılacak?

İslam Memiş kırmızı kodla uyardı: 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın...

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş kazananları açıkladı! Görenlerin aklı karıştı!

Vatandaşlar dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri sorgulamaya başlarken Para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi. Görenlerin aklı karıştı!

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Kızılinler yatırım Haberi

Kızılinler yatırım

Konuya ilişkin açıklama yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bölgeye böyle bir yatırımın gelmesi Eskişehir'i adeta uçuracağını belirterek, bunun. Tepebaşı Belediyesi'nin vizyonunu gösteren bir proje olduğunu belirtti. Ataç "Avrupa sağlık standartları normlarına uygundur. Bu, dört yıllık emeğin hayata geçmesidir. Bu proje Eskişehir'e ve Türkiye ekonomisine ciddi girdi sağlayacaktır. Tesiste su, tedavi amaçlı bir ilaç gibi kullanılacaktır" dedi. 

Başkan Ataç, mülkiyet sorunu ortadan kaldırılarak, tahsise hazır hale getirilen bu alanların Bakanlar Kurulu kararıyla yatırımcılara verileceğini söyledi. İhaleyi alacak olan yatırımcıların 1 nolu ve 2 nolu olmak üzere toplam 390 hektarlık alanın 80 hektarlık 2 nolu alanına öncelik vermeleri gerektiğini söyleyen Ataç, "Çünkü 2 nolu alan projenin kalbidir" diye konuştu. 

Yapılan açıklamaya göre, projeyle ilgili gelişmeler ise sırasıyla şöyle oldu; Kültür ve...