22 / 05 / 2024

kızılırmaktan geçecek doğalgaz boru hattı nereye bağlanacak

kızılırmaktan geçecek doğalgaz boru hattı nereye bağlanacak

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Bahçeler Mahallesi Bafra Belediyesi çöplüğü civarında kurulan şantiyede boru hattını Kızılırmak’ın altından geçirme çalışmaları başladı. 360 metrelik boru hattı zeminin 3 metre altından geçecek...

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz faturalarına ilişkin yaptığı açıklama gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Ücretsiz doğalgaz kampanyası hangi ay bitecek? Yeni ay faturaları 0 TL mi olacak? İşte detaylar...

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

900 TL – 2500 TL doğalgaz desteği ödemelerinden kimler faydalanacak?

Yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? İşte detaylar...

Başvurusu onaylanan herkese PTT'den 2500 TL'lik destek verilecek! Doğalgaz destek ödemesi ne zaman başlıyor?

Kış ayının gelmesiyle beraber doğalgaz fatura destek ödemesinden faydalananlar doğalgaz desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek ödemesi ne zaman ödenecek?

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı halk arasında ısınma yardımı olarak da anılan ödemelerin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. Aralık ayına girilmesi ile birlikte doğalgaz yardımına dair soruların da sayısı da arttı. İşte detaylar!

kızılırmaktan geçecek doğalgaz boru hattı nereye bağlanacak Haberi

kızılırmaktan geçecek doğalgaz boru hattı nereye bağlanacak


Bafra’dan Sinop’a ulaşacak olan doğal gaz boru hattı Kızılırmak’ın altından geçecek.


BOTAŞ tarafından Havza’dan Bafra’ya ulaşan doğalgaz boru hattı, Kızılırmak’ın altından geçerek Sinop’a bağlanacak. Yetkililerden alınan bilgiye göre, Bahçeler Mahallesi Bafra Belediyesi çöplüğü civarında kurulan şantiyede boru hattını Kızılırmak’ın altından geçirme çalışmaları başladı. 360 metrelik boru hattı zeminin 3 metre altından geçecek. Çalışmaların 1 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.


Milli...