26 / 07 / 2024

KKTC gayrimenkul projeleri

KKTC gayrimenkul projeleri

Ciddi gayrimenkul yatırımlarının gerçekleştiği KKTC'de Özyalçın Construction'dan Akacan Holding'e kadar pek çok inşaat şirketinin üretim ve satış aşamasında 60 projesi bulunuyor...

Dursun Özbek'ten Florya projesi açıklaması: 97 metrekarelik bir konut projesi yapmak ana hedefimiz!

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek için yaptığı bugünkü genel kurul toplantısında, Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. 

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Son zamanlarda Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

KKTC'de dövizle gayrimenkul kiralamalarında kur sabitlemesine gidiliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu yaptığı açıklamada "Gayrimenkul kiralamalarında dövizle ödenecek kira bedellerinde kur sabitlemesine gidilecek. 3 ay süreyle dolar 10 lira, avro 11 lira ve sterlin 12 lira kuru uygulanacaktır." dedi.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

KKTC gayrimenkul projeleri Haberi

KKTC gayrimenkul projeleri

Ekonomisi turizme dayanan KKTC'de gayrimenkulde de ciddi yatırımlar var. Türk, Rus ve İngiliz yatırımcıların ilgi gösterdiği ülkede Özyalçın Construction'dan Akacan Holding'e kadar pek çok inşaat şirketinin üretim ve satış aşamasında 60 projesi bulunuyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) en büyük gelir kaynaklarını kıyı ve kumar turizmi ile üniversiteler oluşturuyor. Rum kesimiyle barışın sağlanamadığı adada son dönemde otel yatırımlarının yanı sıra gayrimenkul yatırımları da hız kazanmış durumda. Kıbrıs'ın Akdeniz'in en ucuz adası olmasının, sakin yaşam arayışının yarattığı talebin ve kurulan yeni üniversitelerle öğrenci sayısının artmasının bu gelişmede etkili olduğu ifade ediliyor.

Özellikle Türkiye'den ve İngiltere'den yatırımcıların tercih ettiği adada Türkiye'den ve yerel yatırımcılarından oluşan inşaat şirketleri Lefkoşa, Girne, Güzelyurt ve Gazimağusa'da konut ve villa projeleri üretiyor....