01 / 05 / 2024

Kleindienst Group yüzen denizatı

Kleindienst Group yüzen denizatı

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Yüzen adalar turizme kazandırılacak!

Erzurum Tortum'da yer alan 6 yüzden ada için adım atıldı. Turizme kazandırılacak adalarda ziyaretçiler için tesis yapılacak.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Kleindienst Group yüzen denizatı Haberi

Kleindienst Group yüzen denizatı

Zenginlere yönelik lüks projeleriyle ünlü körfez ülkesi Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Projeyi yürüten Dubaili şirket Kleindienst Group, suyun altına inşa edecekleri yapay resifler üzerine 90 adet yüzen villa yapmayı planladıklarını açıkladı.


 

1.5 milyon dolara satılıyor

Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak. İlk kısım evin en üst katı olarak tasarlanırken ortada ana kat bulunacak. 1,5 milyon dolarlık yüzen villaların en alt katında ise su altı görüntüsü sunan tuvalet ve yatak odası...