07 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi 2020 bütçesi

kocaeli belediyesi 2020 bütçesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Esenler'de kentsel dönüşüm için 1.5 milyar TL harcandı! 

Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu Esenler Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Faaliyet raporuna göre; 1 buçuk yılda kentsel dönüşüme 1.5 milyar TL yatırım yapıldı. 

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Üsküdar Belediyesi'nin 2020 yılında düzenlediği ihaleler mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından 2020 yılında düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki 7 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan 7 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

kocaeli belediyesi 2020 bütçesi Haberi

kocaeli belediyesi 2020 bütçesi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılındaki son toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri msaya yatırıldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN 2020 YILI BÜTÇESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir'in Aralık ayı meclis toplantısında 114 madde konuşuldu. 2019'un son Meclisinde plan ve bütçe komisyonunun 2020 mali yılı bütçesi ve performans programı masaya yatırıldı. 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri onaya açıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi 2 milyar 775 milyon lira şeklinde belirlendi.

BORCA KARŞILIK TAŞINMAZ DEVRİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına olan prim borçları için taşınmaz devri yaptı.  Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, İzmit...