26 / 05 / 2024

kocaeli izmit kent 1. etap

kocaeli izmit kent 1. etap

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Kent 1 ve 2’inci etap siteleri arasında kalan yokuş alanda merdivenli yürüyüş yolu oluşturdu

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ İzmit 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

kocaeli izmit kent 1. etap Haberi

kocaeli izmit kent 1. etap

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaya ulaşımında pratik uygulamalarla şehri renklendiriyor. Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalarla hem halk sağlığını koruyor hem de bir noktadan diğerine yürüyerek gitme düşüncesini geliştiriyor. Bu amaçla şehrin topoğrafik yapısından faydalanan Büyükşehir Belediyesi İzmit Kent 1 ve 2’inci etap siteleri arasında kalan yokuş alanda merpenli yürüyüş yolu oluşturdu. Güzergah sportif amaçlı kullanılabildiği gibi 28 Haziran Mahallesi’ne ulaşımda kestirme yol olarak da tercih ediliyor.


AHŞAP MERDİVENLİ

Eski İstanbul Yolu’nun Asri Mezarlık kısmında taş duvarı demir merpenle geçen yürüyüş yolu toprak zeminde ahşapla devam ediyor. Demiryolundan sökülen ahşap takozlar yürüyüş yolundaki merpenlerin birer parçası oldu. 3 etap halinde oluşturulan merpenli yürüyüş yolunun ilk etabı olan bu bölüm 280 metrekare alana, 225 metre uzunluğa sahip.


SEYİR TERASI

Yürüyüş yolunun ikinci etabı 77 metrekare alana 70...