28 / 04 / 2024

kocaeli otopark

kocaeli otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli ili genelinde otopark sıkıntısı yaşanmaması için 1 daireye 1 otopark zorunluluğu ve yeni teşvikler içeren köklü bir çözüm getirdi.

Kocaeli'de her daireye bir otopark dönemi başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisinden Nisan Ayında oy birliği ile geçen kentteki otopark ilke ve esaslarıyla ile ilgili yeni düzenleme uygulanmaya başlandı.

Kocaeli'ndeki 7 katlı otoparkın inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi'nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor...

İzmit'e 7 katlı pazar yeri ve otopark inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Tesise cumartesi ve de perşembe pazarları da taşınacak.

Kocaeli'ne toplam 7 bin 332 kapasiteli otoparklar yapılacak!

Bir zamanlar trafiğin kilitlendiği İzmit'te 4 bin 946 araçlık otopark yaparak ulaşıma rahat nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da hizmet alanını genişletecek. Kocaeli'ne 7 bin 332 araçlık otopark yapılacak...

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kocaeli Ormanya'nın ikinci otoparkı hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleyi sürdürürken, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Ormanya’da ikinci otopark çalışmalarının yapımı tamamlandı.

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın son kat tabliyesi dökülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki 7 katlı otoparkı tamamlıyor.

Kocaeli'de 497 araçlık 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediliyor. Proje 497 araç kapasitesine sahip olacak.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Gebze Katlı Otopark projesi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gebze otopark projesi için ilk kazma vuruldu.

Gebze'de 7 katlı otopark için yer teslimi yapıldı!

Gebze’de otopark sorununa çözüm üretmek isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçeye inş aedeceği 7 katlı otoparkın yer teslimini gerçekleştirdi. 

kocaeli otopark Haberi

kocaeli otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisinden Nisan Ayında oy birliği ile geçen kentteki otopark ilke ve esaslarıyla ile ilgili yeni düzenleme uygulanmaya başlandı. Her yıl ortalama 20 bin aracın Kocaeli’deki trafiğe dâhil olmasıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de uygulanan 3 daireye 1 otopark uygulamasını sonlandırarak her daireye 1 otopark zorunluluğu getirdi.Günümüzün en önemli trafik sorunlarından olan otopark sorununu çözmek için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bina ruhsatı alacak vatandaşlara yönelik Otopark Yönetmeliği İlke ve Esaslarını değiştirdi. Düzenleme öncesinde 3 daireye 1 otopark ayrılıyordu. Yeni düzenleme ile parsel alanı 500 metre kareden küçük parsellerde 2 daireye 1 otopark, 500 metre kareden büyük parsellerde 1 daireye 1 otopark şartı aranacak. Dubleks, tripleks gibi lüks konutlarda ise 1 daireye 2 otopark yeri gösterilmesi...