19 / 05 / 2024

kocaeli sağa yatan bina

kocaeli sağa yatan bina

Kocaeli'de, 1999 depreminden sonra ağır hasar alan binalar hala kullanılıyor. Boyama ve mantolama işlemleriyle hasarların gizlendiği binalardan bazıları yana eğilmiş halde duruyorlar...

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Rowenta saç düzleştirici fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Rowenta saç düzleştiricileri saçları yıpratmadan şekillendirir. Seramik, keratin ve iyon yayan turmalin kaplamalı plakalar saça parlaklık ve canlılık katar. Peki Rowenta saç düzleştiriciler en uygun nerede? Rowenta SF4630 Express Shine kaç TL? İşte detaylar...   

Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Essential ile saçlar, kısa sürede ışıl ışıl ipeksi düzlüğe kavuşur. Peki, saça zarar vermeden kusursuz pürüzsüzlük sağlayan Philips Essential, en uygun fiyatla nerede satılıyor, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi! 5 ayın dibinde! Bu rakamı görenler sağa sola kaçıştı

Son dakika dolar kuruna yönelik gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ederken elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi yaşandı. Dolar endeksi 5 ayın dibini görürken doları olanlar sağa sola kaçıştı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

kocaeli sağa yatan bina Haberi

kocaeli sağa yatan bina

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında hasarlı binalar tekrar gündeme geldi. 17 Ağustos 1999'da yaşanan depremden sonra Kocaeli'de, hala ağır hasarlı olarak tespit edilen binalarda insanların yaşıyor olması endişeye yol açıyor. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kocaeli'deki 29 ağır hasarlı binada hala insanlar yaşıyor. Binaların ise içler acısı durumda. Kent merkezindeki bazı binalar yaklaşık 1 metre yana doğru eğilmiş halde duruyor. Birçoğunun da yapısal hasarları örtülmüş.İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi Başkanı Karaman Bulut, Gölcük depreminin üzerinden geçen zamana rağmen ağır hasarlı binaların bulunduğunu söyledi. 

Kocaeli'de 29 ağır hasarlı binanın bulunduğunu söyleyen Bulut, şunları kaydetti: 

"Yıkılması gereken binalara bir nevi makyaj gibi bir boyama, mantolama yapılıp bunların yapısal hasarlarının örtülmesi de doğru değil. İnsanlar yıkılması gereken binalara boşuna masraf yapmasınlar."