24 / 07 / 2024

Kocaeli Valiliği köprü ihalesi sonuçları

Kocaeli Valiliği köprü ihalesi sonuçları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanmak üzere olan Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önüne modern bir yaya köprüsü inşa edecek. Köprünün ihalesi önceki gün gerçekleştirildi.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü'nde çalışmalar durdu mu?

2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen Kocaeli İzmit Garı Köprüsü için hummalı bir çalışma başladı ancak bu çalışmalar da aylardır durmuş durumda.

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü geçiş ücreti TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü ve Otoyolu'nu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, "Köprüden 120 TL geçiş ücreti mi olur?" diye sordu

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor. Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

Fikri Işık İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını inceledi!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesine giderek bilgi alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “İzmit’in de artık körfezi boğaz niteliği kazanmış oluyor. Dilovası’nın boğaz köprüsü var. Kocaeli’nin bir boğaz köprüsü var" dedi.

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü arazi fiyatlarını arttırdı!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü projesi, güzergahı üzerinde büyük arazileri bulunan köylüleri dolar milyoneri yapmaya hazırlanıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM inşa edilecek!

Dilovası Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısında konuşan Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi'nde Körfez Geçiş Köprüsü’nün bulunduğu yere AVM yapılacağını ve köprü açılmadan önce AVM’nin hizmete gireceğini söyledi.

Kocaeli Valiliği Yeni Hizmet Binası'nın açılışı yine ertelendi!

2012 yılında temeli atılan ve bugüne kadar defalarca kez açılış tarihi açıklanan ancak bir türlü açılamayan Kocaeli Valiliği Yeni Hizmet Binası’nda hiçbir şey net değil. Valilik personeli dahil hiç kimse binanın ne zaman açılacağını bilmiyor...

Kocaeli Valiliği köprü ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanmak üzere olan Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önüne modern bir yaya köprüsü inşa edecek. Köprünün ihalesi önceki gün gerçekleştirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halat neden koptu?

Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, Yalova'da geçen ay Körfez Geçiş Köprüsü'nde meydana gelen halat kopmasıyla ilgili açıklama yaptı..

Körfez Geçiş Köprüsü viyadüğü imalatının son parça sevkiyatı yapıldı!

Uzuntarla’da faaliyet gösteren Eran mühendislik, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi Güney Yaklaşım Viyadüğü imalatının son parçasının sevkiyatını yaptı.

Kocaeli Valiliği köprü ihalesi sonuçları Haberi

Kocaeli Valiliği köprü ihalesi sonuçları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanmak üzere olan Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önüne modern bir yaya köprüsü inşa edecek. Köprünün ihalesi önceki gün gerçekleştirildi


Büyükşehir Belediyesi tarafından, tamamlanma aşamasına gelen Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde yer alan eski yaya köprüsünün yerine, yürüyen merpenli ve asansörlü modern bir yaya köprüsü inşa edilecek. Yaya köprüsünün yapımına yönelik ihaleye ise 4 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif Zulfikar Bahadır Çelik+ BHC İnşaat’tan 6 milyon 889 bin 589 TL ile geldi.

4 FİRMA TEKLİF VERDİ

Büyükşehir Belediyesi ihale Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye 4 firma katıldı. İhalede en yüksek teklif 10 milyon 606 bin 257 TL ile Arif Öztürk İnşaat, El Yapı Beton ve Aher inşaat ortaklığından, en düşük teklif ise 6 milyon 889 bin 589 TL ile Zulfikar Bahadır...