08 / 05 / 2024

Kocaeli Yarımca

Kocaeli Yarımca

Liman kurmak için Kocaeli Yarımca'da aldığı arazideki yasal izinleri bir türlü çözemeyen Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Dubai Ports'un imdadına Fenerbahçe Başkanı Yıldırım yetişti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Kocaeli'de 2023'ün ilk yarısında tamamlama vizesi alan yatırımlar 1.336 kişiye istihdam sağladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2023 yılının ilk yarısında Kocaeli'de toplamda 1 milyar 112 milyon 370 bin Türk Lirası  tutarındaki yatırımlara "tamamlama vizesi" verildi.

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 520 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Yarımca Haberi

Kocaeli Yarımca
...