25 / 07 / 2024

Kocaeli\'nde TEM 19 Ekim\'de açılıyor

Kocaeli\'nde TEM 19 Ekim\'de açılıyor

Bakım çalışmaları nedeniyle kilit halinde olan TEM, açılıyor...

SGK, Kocaeli’nde arazi satacak!

Kocaeli ili, İzmit ilçesinde bir adet arazi satışı yapılacak. Araziyi, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde bağlı İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi’nin satacağı öğrenildi.

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

Arsa alacaklar dikkat! Kocaeli'nde satılık arsa fırsatı! Hemen bakın...

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Serdar ve Aydınkent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

Altının onsu bugün binde 19 yükseldi! Altın fiyatları kaç lira oldu?

Altının onsu yeni günde binde 19 yükseldi. Ons altın dün güne 1939 dolardan başlarken bugün 1960 dolardan işlem görüyor. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 25 Mart 2022 altın fiyatları...

İstanbul ve Kocaeli'deki 131 vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, İstanbul ve Kocaeli'nde yer alan 131 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. Peki İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürüğü'nün kiraya vereceği gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli\'nde TEM 19 Ekim\'de açılıyor Haberi

Kocaeli\'nde TEM 19 Ekim\'de açılıyor


Kocaeli'ndeki bakım çalışmaları nedeniyle kilit halinde olan TEM'in 19 Ekim'de bayram yoğunluğu başlamadan eski haline dönmesi planlanıyor.


Kocaeli Körfez ilçesi ile Gebze ilçesi arasındaki bölüm, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 1 Ekim'den bu yana...