23 / 07 / 2024

kocaeliye Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi mi kurulacak

kocaeliye Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi mi kurulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ tarafından kurulacak merkezin projesi tamamlandı. İbrahim Karaosmanoğlu: "Medikal desteğe ihtiyacı olan ve evde bakılması mümkün olmayan yaşlı hastalar bu merkezden yararlanacak"

Zincir marketlerde yeni dönem başladı...

Zincir marketlerde tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünü satışı zorunlu hale geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı?

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Dikkat! Bakanlıktan çok önemli duyuru! O ilaçlar bir defalık reçetesiz alınabilecek!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından alınan önlemlerden biri daha açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda bazı ilaç ve tıbbi malzemelerin bir defaya mahsus olmak üzere reçetesiz olarak alınabileceğini açıkladı. İşte bakan

Depremzedeler ilaçlarını eczanelerden raporsuz olarak alabilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ülkemizi yasa boğan depremlerin etkilediği bölgelerde ikameti bulunanların, raporlu ilaçlar ve tıbbi malzemelerini reçetesiz olarak temin edebileceğini açıkladı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

kocaeliye Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi mi kurulacak Haberi

kocaeliye Tıbbi Destekli Yaşam Merkezi mi kurulacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) tarafından Umuttepe Yerleşkesi'nde kurulacak Tıbbi Destekli Yaşlı Yaşam Merkezinin projesi tamamlandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin Türkiye'de örnek olduğunu belirterek, merkezin KOÜ Tıp Fakültesi'ne yakın bir yerde kurulmasının çok önemli olduğunu söyledi. 


Tıbbi bakıma ihtiyaç duyan yaşlı hastaların bakım ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu projeyi gerçekleştireceklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, "Medikal desteğe ihtiyacı olan ve evde bakılması mümkün olmayan yaşlı hastalar bu merkezden yararlanacak" dedi.


Karaosmanoğlu, merkezin tıbbi bakım ve destek çalışmalarının üniversite tarafından yürütüleceğini anlatarak, KOÜ'nün ayrıca merkezin kurulma amacına ve ihtiyaçlarına uygun mefruşat, malzeme, teknik ve idari personelin temin ve tahsis edilmesini sağlayacağını kaydetti.


Büyükşehir Belediyesi'nin merkezin usule uygun olarak inşası için gerekli tüm imar ve iskan izinlerini bedelsiz...