06 / 05 / 2024

koceli

koceli

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Kocaeli'de 33.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Koceli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 33 milyon 504 bin 725 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Koceli'de İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısı, bu ay Körfez Belediyesi'nin ev sahipliğinde Tütünçiftük Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Kocaeli Belediyesi LED'li yol aydınlatmalarında Wone Lighting’i tercih etti!

Wone Lighting kalitesini dış mekanında en ince ayrıntısına kadar kullanan Koceli Belediyesi Perox Sokak Armatürü ile aydınlığın tanımını bir kez daha yaşadı. Kocaeli Belediyesi Wone Lighting’i tercih etti.

Gebze’ye 300 bin metrekarelik dev park inşa ediliyor!

Koceli Büyükşehir Belediyesi kalabalık nüfus barındıran Gebze ’ye nefes aldıracak dev bir park kazandırıyor. Binlerce ton toprakla doldurularak zemini düzleştirilen vadi rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.

Körfezkent 3 Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Emlak Konut GYO tarafından Koceli Körfez'de hayata geçirilen Körfezkent 3. etap projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim!

Asrın Sarayları 2 projesi Zeray İnşaat tarafından Koceli 'de inşa ediliyor. Kocaeli Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.

Koceli İshakçılar Köyü’ne kültür merkezi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nüfusu 900 olan İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa edecek...

koceli Haberi

koceli

Zeray İnşaat’ın yeni projesi Zeray Dora Hill, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde en önemli bölgelerden biri haline gelen Çayırköy'ün sırtlarında yer alıyor.

Proje 720 bin metrekare ormanla çevrili manzarası ve neoklasik mimarisiyle dikkat çekiyor 50 adet 1+1, 70 adet 2+1, 230 3+1, 80 tane de 4+1 olmak üzere 6 blokta toplam 430 konuttan oluşan proje, her blok altı normal kat ile bahçe ve çatı dubleks katlarından oluşuyor.

İlave olarak her bloğun altında kapalı otopark katı yer alıyor. İnşaat süresi 731 gün olarak planlanan projenin 30 Mayıs 2024’te teslim edilmesi hedefleniyor.

PROJE İSTANBUL'A 45 DK MESAFEDE YER ALIYOR

İstanbul’a 45 dakika, Kocaeli’nin en seçkin alışveriş ve sağlık merkezlerine yalnızca birkaç dakika mesafede olan konutlar, su ve doğa sporlarına ya da aktivitelerine dört mevsim ulaşma imkanı sunuyor.

Yürüyüş...