27 / 04 / 2024

Koçtaş koronavirüs

Koçtaş koronavirüs

Koçtaş, koronavirüsün etkilerini azaltmaya yönelik önlemler çerçevesinde mağazalarını kapattığını açıkladı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Koçtaş'ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Koçtaş, en son teknolojiyle donatılan elektrikli süpürge modellerinde indirim fırsatı sunuyor. Peki, Koçtaş’ta indirime giren elektrikli süpürgeler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte indirime giren ürünlerin fiyat listesi…

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koronavirüs ev planlarını değiştirdi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşam alışkanlıklarını farklı bir boyuta taşıdı. İç Mimar Hakan Cengiz daha sterlin ve izole bir yaşam için neler yapılabileceğiyle ilgili öngörülerini paylaştı....

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Koronavirüs salgını: İngiltere ve Galler'de 230 bin kiracı evsiz kalabilir!

Britanya'da koronavirüs salgını nedeniyle kiralarını ödeyemeyenlerin evden çıkarılmasını önleyen geçici düzenlemenin süresi 23 Ağustos'ta sona eriyor. Düzenlemenin devam etmemesi halinde 230 bin kiracının evlerinden çıkarılabilir.

İkinci el konut fiyatlarına koronavirüs etkisi!

Haziran ayı başı itibarı ile kamu bankaları tarafından sağlanan cazip konut kredisi koşulları ve koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen talebin gerçekleşmesi ile birlikte ilanda olan 2. el gayrimenkullerin fiyatlarında artış yaşandı...

Koçtaş koronavirüs Haberi

Koçtaş koronavirüs

Koçtaş, koronavirüsün etkilerini azaltmaya yönelik önlemler dahilinde, mağazacılık faaliyetlerine 24 Mart tarihinden itibaren geçici süreyle ara vereceğini açıkladı.

Koçtaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamasında, "Ülkemizde ve tüm dünyada etkili olan Covid-19 (Koronavirüs) etkilerini azaltmaya yönelik önlemler çerçevesinde tüm mağazacılık faaliyetlerimize 24.03.2020 tarihinden itibaren geçici süre ile ara verilmesine karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Mağazacılık faaliyetleri harici diğer operasyonların İş Sürekliliği Planı çerçevesinde sürdürüleceği; bu dönemde online mağaza www.koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması üzerinden hizmet verilmeye devam edileceği...