04 / 05 / 2024

Köksal Ünal yurt soruna çözüm

Köksal Ünal yurt soruna çözüm

Türkiye'de 200'e yakın üniversite yaklaşık 800 bini yeni kayıt 6-milyon dolayındaki öğrenci ile 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanırken, gençler yurt telaşına kapıldı.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

Üniversite öğrencilerine kiralardan sonra bir kötü haber daha! Ev eşyalarına yüzde 100’ün üzerinde zam geldi!

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala barınma problemini çözmek isteyen öğrenciler kiralık konut ve yurt arayışlarını hızlandırdı. Yurt fiyatlarındaki zamlar nedeniyle ortak ev kiralayan öğrencileri kiralardaki artışın yanı sıra bir de ev döşeme maliyetindeki artış da vurdu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Gençlerin hali perişan! Aylık bin 500 liralık harçlıkla geçinmeye çalışıyorlar! Gelecek hayalleri ise yurt dışında!

Türkiye’deki ekonomik şartlar gençleri zorluyor. Halen üniversitede okuyan veya yeni mezun gençlerin ekonomik durumları çok parlak değil. Harçlıkları veya aylık gelirleri sağlıklı ve dengeli beslenmeye yetmiyor. Gençlerin büyük bir kısmı ise yurt dışına gitmeyi hayal ediyor.

Yurt dışı seyahatler yüzde 99 arttı! 2 milyonu aşkın insan yurt dışına çıktı!

Hem pandeminin etkisiyle ertelenen talepler hem de uzun bir süre sabit kalan kur seviyesi sebebiyle yurt dışı seyahatler geçen yılın ilk üç ayına göre yüzde 99 arttı. Bu kapsamda, yurt dışına çıkan vatandaş sayısı da 2 milyonu aştı.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Kira fiyatları aldı başını gitti! Artık kiralık ev ve yurt bulmak imkansız hale geldi! Türkiye’de il il kira fiyatları

Türkiye’de YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte milyonlarca öğrencinin bir numaralı sorunu barınma ihtiyacı oldu. Öğrenciler, artan kira ve yurt fiyatları ile birlikte kalacak bir yer bulmakta oldukça zorlanıyor. Peki Türkiye’de il il kira fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Köksal Ünal yurt soruna çözüm Haberi

Köksal Ünal yurt soruna çözüm

Türkiye'de 200'e yakın üniversite yaklaşık 800 bini yeni kayıt 6-milyon dolayındaki öğrenci ile 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanırken, gençler yurt telaşına kapıldı. Yurt kapasitesi nedeniyle yaşanan soruna, Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, eksikliğin "yap-kirala" modeliyle kapatılabileceğini bildirdi. 


"YAP-KİRALA" MODELİ

Ünal, yurt sorununun kamu-özel işbirliğiyle sağlık tesislerinin 'yap-kirala-devret' modeline benzer bir modelle çözülebileceğini belirtti.  Özellikle öğrencilere yönelik konsept projelerle uzun vadeli, kazançlar sağlayabileceğini ifade eden Ünal," Ankara öğrenci yoğunluğunun Eskişehir yolu göz önüne-alındığında Bağlıca, Yapracık, Umitköy ve Yaşamkent bölgelerinde bu tarz yapılara ilgi gösterilmeli" dedi. 


Akşam...