29 / 04 / 2024

koli basili miktarı arttı kadıkköy sahili

koli basili miktarı arttı kadıkköy sahili

İstanbul Kadıköy'de ıslah çalışması yapılan Kurbağalıdere'de kanalizasyon borularının kesilmesiyle dereye karışan atık su denize dökülüyor. Kanalizasyon sularının denize karışmasıyla Kadıköy sahillerindeki koli basili miktarında ciddi bir artış gözlendi.

Halkbank'tan flaş açıklama. Verdikleri para miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı

Halkbank'tan vatandaşlara yönelik önemli miktarda kredi ödemesi gerçekleştirilecek. Banka tarafından verilecek kredi miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarını açıkladı. İşte detaylar!

O isim Temmuz 2023 Asgari ücret ve en düşük emekli aylığı zam miktarını tek seferde açıkladı! Hemen bakıp öğrenin!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bu hafta toplantı yaparak Temmuz ayındaki asgari ücret zammını belirleyecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 2023 Temmuz asgari ücret ve en düşük emekli aylığına yapılacak zam miktarı hakkında son dakika bilgileri duyuruldu.

TÜİK açıkladı: Süt miktarı artarken, beyaz et üretimi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, toplanan inek sütü miktarı, mart ayında 2022’nin aynı ayına göre yüzde 6,2 artarken, tavuk eti üretimi yüzde 1,5, kesilen tavuk sayısı yüzde 6,5 ve hindi eti üretimi yüzde 7,3 oranında düştü.

TÜİK Mart ayı verilerini paylaştı! inek sütü miktarı geçen seneye oranla yüzde 6,2 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayına ait süt ve süt ürünleri imalatı verilerini paylaştı. Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 6,2 yükselişle 911 bin 760 tona erişti.

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Deprem bölgesinden çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulması bekleniyor!

Yıkım uzmanları yaptıkları açıklamada Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen depremlerde son açıklanan rakamlara göre yıkılan ve yıkılacak binalardan çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulmasını beklediklerini söyledi.

DASK başvurusu yapacaklar dikkat! Tazminat miktarı ne kadar olacak?

Deprem bölgesindeki vatandaşlar, hasar gören veya yıkılan evlerin tazminat ödeme sürecini araştırıyor. Konut metrekare bedeli bu yıl için betonarme yapıda 3 bin 16 TL, diğer yapılarda 2 bin 80 TL oldu. Alınacak tazminat miktarı da netleşti.

SGK’nın  ödediği rapor parası 2023 yılı miktarı kaç TL oldu? Kimler alabilir?

2023 yılının gelişiyle birlikte hem emekli ve çalışanların maaşlarından, ihtiyacı sahibi kişilere yapılan devlet desteklerine tüm kalemler zamlandı.  Çalışanların faydalanabildiği destek ödemelerinden biri olan SGK’nın ödediği rapor parasının miktarı da yükseldi

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dikkat kira yardımı miktarı artırıldı!

Geçim darlığı yaşayan ailelere devlet tarafından yapılan kira yardımı miktarı artırıldı. Peki söz konusu kira yardımı kimlere veriliyor, nasıl alınıyor, başvuru için neler gerekiyor?

İşte Tahıl koridoru’nda Türkiye’ye gelen yük miktarı

Türkiye’nin öncülüğünde yapılan ‘tahıl koridoru’ anlaşması kapsamında taşınan yük miktarı açıklanırken, Türkiye’ye gelen tahıl miktarı da belli oldu. Peki Ağustos ayından bu güne limanlarımıza ne kadar tahıl geldi?

koli basili miktarı arttı kadıkköy sahili Haberi

koli basili miktarı arttı kadıkköy sahili

İstanbul Kadıköy'de ıslah çalışması yapılan Kurbağalıdere'de kanalizasyon borularının kesilmesiyle dereye karışan atık su denize dökülüyor. Kanalizasyon sularının denize karışmasıyla Kadıköy sahillerindeki koli basili miktarında ciddi bir artış gözlendi. Kadıköy Belediyesi'nin yaptığı tahlil sonuçlarına göre koli basili değerleri' olması gereken seviyenin 60 ila 300 katına çıktı. Uzmanlar denize girilmemesi çağrısında bulunuyor. 


YASAL DEĞİL 


Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) da dereden aldıkları numunelerle tahlil yapıyor. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, atık suların arıtılmadan dere kanalıyla denize akıtılmasının yasal olmadığını belirtti. Kurbağalıdere'nin yerleşim içinde yer aldığına dikkat çeken Kahraman, kanalizasyonun dereye karışmasının bölge sakinlerinin sağlığını da tehdit ettiğini dile getirdi. Kahraman, bir an önce atık suya kanallar vasıtasıyla İSKİ'nin Kadıköy arıtma tesisinde ön arıtma yapılması gerektiğini belirtti. 


ACİL ÖNLEM ALINMALI


 Kuşdili Platformu da Kurbağalı....