29 / 04 / 2024

kom yapı tepekent satış ofisi

kom yapı tepekent satış ofisi

Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Tuzla Merkez rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi 2401 Parsele İlişkin 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı İle Komşuluğunda Bulunan Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Merkez Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi 2401 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı UİP İle Komşuluğunda Bulunan Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Gürültü yapan komşuya dava açılabilir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında gürültü yapan komşulara karşı yapılabilecek işlemleri kaleme aldı.

Komşunuz bunu yapıyorsa dikkat! Dava açabilirsiniz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, sahibi olduğu parselin komşu parselle arasında yol olduğunu aktaran okuyucu, komşunun otel inşa ettiğini ve parseline tesis kurduğunu söyledi. Okuyucu şimdi ne yapabileceğini sordu.

Komşularınız gürültü yapıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme altı. İşte Oya Armutçu'nun o yazısı...

kom yapı tepekent satış ofisi Haberi

kom yapı tepekent satış ofisi

Tepekent Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje 4 bloktan meydana geliyor. 


Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi 39 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin bu yıl sonunda başlaması planlanıyor. 


Toplam 570 adet daireden oluşan Tepekent Konutları Kom Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Ankara Tepekent Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; çardak, sinema salonu, fitness center, mescit, sauna, süs havuzları, asma köprü, basket sahası, otopark, restaurant, çocuk oyun parkı bulunuyor. 


Tepekent Konutları Ankara iletişim

Tel: 444 3 968

Web: http://www.komyapi.com.tr/

Özge...