03 / 05 / 2024

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak mı

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak mı

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT'ün 2011 yılında 77 kişi öncülüğünde kurulduğunu ifade ederek, şu an bünyelerinde 9 icra, 58 yönetim ve 200'e yakın üyenin olduğunu vurguladı.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak mı Haberi

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak mı

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT'ün 2011 yılında 77 kişi öncülüğünde kurulduğunu ifade ederek, şu an bünyelerinde 9 icra, 58 yönetim ve 200'e yakın üyenin olduğunu vurguladı. İnşaat fuarlarını da değerlendiren Demirci, seneye fuarda boy göstereceklerinin altını çizdi. 


İnşaat sektörüne 1995 yılında giriş yaptığını, mesleğe ilk başladığı yıllarda 2-3 daireyi anca yaptıklarını belirten Demirci, "Tabii o zamanlar daire kültürü yoktu. Bahçeli villa tipi evler yapıyorduk. 1995 yılında ilk dairemize Mengene'de 12 daire olarak başladık. Sonra sayılar arttı ve 2002'de konut kredisinin çıkmasıyla herkes ev sahibi oldu ve ev satışlarında patlama yaşandı. 20042005 yılında fazlaca konut talebi olunca biz de bu ölçüde kendimizi yeniledik. Bu zamana kadar yaklaşık 2 bin 500'e yakın daire yaptık. Şu anda da...