06 / 07 / 2024

konak artışı

konak artışı

Başiskele Belediyesi'nin Sepetlipınar Mahallesi'nde hayata geçirdiği Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından oldukça ilgi görüyor. İkinci ve üçüncü semt konak yapımları başladı.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Volkan Konak Kıbrıs'tan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği KKTC'den ev aldığını açıkladı. Konak, "Bir ayağım hep Kıbrıs'ta. Artık konserler geldiğimde kendi evimde kalacağım. Mağusa'dan ev aldım" dedi.

Konak ve Karşıyaka Tramvayları'nda deneme seferleri başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda konforu artırmak ve çevreci toplu ulaşım araçlarını çeşitlendirmek amacıyla yapımına başladığı “Konak ve Karşıyaka Tramvayları Projesi” kapsamında, ilk deneme seferini 28 Aralık’ta gerçekleştirecek.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bekleniyor!

Konak’a bağlı Zeytinlik Mahallesi’ne adını veren zeytinliklerin yerinde yeller esiyor. Bir zamanların 13 kerpiç evden oluşan mahallesi, aldığı göçle nüfusunu artırınca elektrik yetersiz kaldı.

Konak'ta kat artışı meclisten geçmedi!

Konak'ta kat artışı meclisten geçmedi. Toplantıda sahil bandında kalan alanlara yeni imar düzenlemesi getiren Konak Belediyesi, özel bir firma tarafından yapılan otel projesinin imar planı değişikliği talebini görüşerek karara bağladı.

1948 yılında Erenköy'de 30 odalı ahşap konak 31 bin liraya satılacakmış!

1948 yılında Milli Emlak tarafından açık artırma usulüyle Erenköy'de 30 odalı ahşap konak 31 bin liraya satılacakmış. Yine aynı yerde dönümü 7 ve 8 bin liraya iki parça arsa satılacakmış.

Konak Pier AVM'de ruhsat çözümü mağazaları geri getirmeye yetmedi!

İzmir'in simge mekanlarından 18 Ekim 2002'de hizmete açılan Konak Pier'de, 12 yıl süren ruhsat sorunu aşıldı ancak, AVM eski günlerine dönemedi. Mağazalarını kapatan firmalar artık dönmek istemiyor.

Sema Pekdaş: Konak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Yenişehir'deki 14 mahalle muhtarıyla biraraya gelen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yeni dönemde ilçede belediyecilik hizmetlerinin eşit ve hakkaniyetli bir şekilde uygulandığını belirterek artık şikayet değil dayanışma döneminin başladığını söyledi..

Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri onaylandı!

Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinin Bakanlar Kurulu'ndaki imza süreci de tamamlanırken Poligon-Fahrettin Altay metro istasyonları için istenen keşif artış talebine de Ankara'dan onay çıktı...

Mart'ta konutta yüzde 0,20 oranında artış oldu!

Mart ayında konutta yüzde 0,20 artış kaydedildi

konak artışı Haberi

konak artışı

Uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilen semt konağında kişisel gelişimin yanında mesleki egıtını kursları da gören ailelerin meslek sahibi olması hedefleniyor. Ayrıca bölge halkına toplumsal konulara yönelik eğitim ve sağlık alanında bilgilendirici seminerler veriliyor. İkinci semt konağının yapımı için Serindere Mahallesi nde çalışmalara başlayan ekipler buranın kaba inşaatını tamamladı. Üçüncü semt konağının yapımı ıçm Şehit Ekrem Mahallesi Kocaorman Caddesi ile İznik Caddesi'nin kesiştiği noktada yem bir çalışmaya başlayan ekipler hafriyat çalışmalarını tamamladı 


Belediye...