02 / 05 / 2024

konak belediyesinin yol çalışmaları

konak belediyesinin yol çalışmaları

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

İzmir Konak'ta yıkım tedirginliği!

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce bina yapımı için açılan temel kapatıldı. Yol kayması başlayan bölgelerdeki binalarda yıkılma tehlikesi bulunuyor.

İzmir Gültepe'nin imar planları masaya yatırıldı!

Konak Belediyesinin Haziran ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda 15 mahalleyi kapsayan ‘Gültepe Planlama Bölgesi’ için hazırlanan yeni uygulama imar planları görüşüldü.

Temel Yıldırım'dan İzmir kent planına eleştiri!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım, Konak Belediyesinin görevini yapmadığını bölgenin imarsızlığa terkedildiğini söyledi.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentin 7 farklı bölgesinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında Karabağlar'm ardından sıra Konak'a geldi.

Alsancak Stadı yeni imar planı kabul edildi!

Alsancak Stadı'nın yeniden yapımı için Konak Belediyesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisi, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere kabul edildi.

Malatya Pütürge'de 3 mahallenin daha yol sorunu çözüldü!

Pütürge ilçesinde uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Malatya Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları Pütürge halkının takdirini topluyor

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

İzmir Konak'ta kaçak cami misafirhanesi yıkıldı!

İzmir Konak'ta belediyeden alınan onayla inşaatı tamamlanan 6 katlı apartmanın girişi, imar kayıtlarına göre yol görünmesine rağmen kaçak yapılmış cami misafirhanesi

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Konak Halkapınar'da yol çalışmaları sürüyor!

Konak Belediyesi, Halkapınar Mahallesi ile Gıda Çarşısı arasında kalan 27 bin 105 metrekarelik boş arazide yürüttüğü yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

konak belediyesinin yol çalışmaları Haberi

konak belediyesinin yol çalışmaları

İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semti 1170 sokakta, 3 ay önce çöken yol tehlike saçıyor. Yolda çatlaklar devam ederken, çevre sakinleri korku yaşıyor. 3 aydır yolun altındaki boş arazi ile arasına istinad duvarı yapılmıyor. Çöken yol tamamen trafiğe kapatılırken, etrafını tellerle kapatan Konak Belediyesi yolu sağlamlaştırmak yerine "Dikkat yıkılabilir" levhası astı.


Yolun trafiğe kapatılmasını değil, bir an önce sağlamlaştırılarak tekrar hizmete açılmasını isteyen çevre sakinleri, "Bu yol zaten yıkılmış ve tehlike saçıyor. Konak Belediyesi buraya istinad duvarı yapmak yerine etrafını tellerle kapatıp yıkılma tehlikesine karşı levha asarak bizi uyarıyor. Zaten yol yıkılmış ve yıkılmaya devam ediyor. Yıkılan yolu levha mı kurtaracak? Biz buraya uyarı levhası değil istinad duvarı istiyoruz. Evlerimiz de tehlikede. Konak Belediyesi'nin bir an önce yolumuzu kurtarmasını istiyoruz" dedi.


Yeni...