02 / 05 / 2024

Konak Tramvayına dördüncü şerit

Konak Tramvayına dördüncü şerit

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı projesinde yeni bir revizyonla, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda hattı, mevcut gidiş-geliş üç şeritli yola dördüncü şerit olarak kara ve deniz tarafına döşeyecek.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

Snap, dördüncü çeyrek için geliri kaçırdı ancak kazançları geride bıraktı. Yavaşlayan bir ekonomi çok sayıda şirketin dijital reklam bütçelerini kısmasına yol açtığı için Snap zor bir 2022 geçirdi.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 5 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Hurda fiyatlarına dün rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Yeni bir touring almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı CF Moto 800 MT fiyatlarını duyan şaşkına döndü! İşte CF Moto 800 MT 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Euro 18 liranın altına düştü! Son dakika euro kuru 29 Eylül 2022

Euro haftanın dördüncü işlem gününde 18 liranın altına geriledi. Dolar yüksleirken euro aşağı yönlü hareket ediyor. Peki bugün euro ne kada roldu? İşte son dakika euro/TL kuru...

Konak Tramvayına dördüncü şerit Haberi

Konak Tramvayına dördüncü şerit

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı projesinde yeni bir revizyonla, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda hattı, mevcut gidiş-geliş üç şeritli yola dördüncü şerit olarak kara ve deniz tarafına döşeyecek. Bayram sonrası kamuoyuna açıklanacak revizyon sonrası inşaat çalışmalarına başlanacak.


 Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri ihale öncesi ve sonrası revizyonlarla kent gündemine damgasını vurdu. İnşaatına başlanan Karşıyaka tramvayında Karşıyakalıların tepkileri sonucu sahildeki başta palmilyeler olmak üzere ağaçların korunması amacıyla taşıt yoluna alınan güzergah, Alaybey durağının iptal edilmesi ve Karşıyaka İskele'de hattın son bulmasıyla tamamlanan revizyonla uzunluğu 9.7 kilometreden 8.3 kilometreye, istasyon sayısı ise 15'den 14'e düştü. 

 Konak Tramvayı'nda ise ihale öncesi Şair Eşref Bulvarı'nda ortadan giden ve dut ağaçlarının sökülmesine neden olan ilk proje revize edilerek taşıt yoluna alınmasıyla başlayan değişiklikler ihale sonrası Mustafa Kemal...