01 / 05 / 2024

Konforist talepleri

Konforist talepleri

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

2020'de cam balkon talepleri yüzde 70 arttı!

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

Kamu idarelerinin Hazine taşınmazlarına tahsis talepleri şekillendi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 384) ile kamu idarelerinin Hazine taşınmazlarına tahsis talepleri şekillendi..

AVM'lerde kur sabitleme talepleri artıyor!

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var.

Yabancı yatırımcının artan talepleri, sektörü uçurdu!

Yabancı yatırımcının artan talepleri, inşaat sektörünü adeta uçurdu. Artan konut fiyatlarını yeni imar alanlarının olmamasına bağlayan sektörün önde gelen temsilcilerinden Mümin Bostancı, artan maliyetlerin tüketiciye yansıyacağını söyledi.

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar görüşüldü!

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu toplam 27 gündem madde görüşülmesiyle gerçekleşti. Toplantıyı Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetirken meclis gündeminde Sulh talepleri yapılan imar uygulamaları dikkat çekti.

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu toplam 27 gündem madde görüşülmesiyle gerçekleşti. Toplantıyı Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetirken meclis gündeminde Sulh talepleri yapılan imar uygulamaları dikkat çekti.

Konut kredilerinde talebin azalması bekleniyor!

Temmuz-Eylül 2015 döneminde kredi talepleri incelendiğinde, işletmelerin banka kredilerine talebi önemli düzeyde bir azalış gösterdi. Konut kredilerinde talep artışı bir önceki seneye göre yavaşlamaya devam etti.

Kayseri Kocasinan Belediyesi imar planı değişikliklerini karara bağlayacak!

Kocasinan Meclisi, bugün olağan toplantısını gerçekleştirecek. Çolakbayrakdar, "2016 mali yılıyla ilgili kararların yanı sıra İmar Komisyonu'nun hazırladığı diğer raporlarla imar planı değişiklikleri talepleri de gündem içinde görüşülerek karara bağlanaca

Konforist talepleri Haberi

Konforist talepleri

Üniversite tercihlerinin başlamasıyla birlikte yükseköğrenim sisteminin önemli parçalarından biri olan öğrenci yurtları da en yoğun günlerini yaşıyor. Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da öğretim hayatına başlayacak olan öğrencilerin %40’ı şehir dışından geliyor. Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve ailelerinin en fazla önem verdikleri konuların başında ise güvenilir bir ortamda doğru yurt seçimi geliyor. Konforist; güvenirliği, kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu ayrıcalıklarla farklı şehirlerden İstanbul’a gelen ve öğrenim hayatına burada başlayacak olan öğrencilerin gözdesi oldu.

Kız ve erkek yurdu olarak toplamda 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist, şehir dışından gelen öğrencilerin ilk tercihi oldu. Konforist’e...