17 / 05 / 2024

konforistte kaç oda var

konforistte kaç oda var

Ediz Giray, Avrupa İnşaat olarak yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla kurdukları 'Konforist' hakkında bilgi verdi. Konforist 237 kişi kapasiteli ve içerisinde 125 adet oda bulunuyor.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar kuru güne 27,31 lira ile düşüşe geçerken euro/TL ne kadar oldu? 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

1 euro bugün ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz kurları her gün yatırımcıların odağında  olmaya devam ediyor. 7 Ağustos Pazartesi günü euro ve dolar kuru araştırılıyor. Dolar güne 27,056 liradan başlarken euro ne kadar oldu? 1 Euro kaç lira?

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları güne düşüşle başalrken altın bileziklerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.

Fiyatını duyunca inanamayacaksınız! Tuvalet kağıdında müthiş indirim! Fırsatı kaçırmayın

Tuvalet kağıtlarına Web sitesinden indirim uygulayan ''Bizim Toptan gıda'' vatandaşın ilgi odağı oldu. En çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ihtiyacı olanlar Bizim Toptan markete akın etti. 

konforistte kaç oda var Haberi

konforistte kaç oda var

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul'da 40'ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul'da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye'de şu anda Yurt-Kur'a bağlı 4 bin 589 özel yurt yar. Sadece İstanbul'da ise 377 özel yurt bulunuyor. Yine İstanbul'da özel yurtların 39 bin öğrenci .kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869'u bu özel yurtları tercih ediyor. "Türkiye'de yurt yatırımcılığı henüz gelişmiş değil ancak üniversitelerin sayısının artmasıyla sektörün önü açüıyor" şeklinde konuşan Avrupa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "Fransa ve İsviçre gibi ülkelerde yurt işletmeciliği üniversitede okutulan bir dal. Türkiye henüz...