27 / 04 / 2024

kontek düet fiyatları

kontek düet fiyatları

3 bin 745 metrekare arsa alanına sahip Kontek Düet projesinde daireler 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Kontek Düet Evleri'nde 265 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla!

Kontek İnşaat tarafından Göztepe'de inşa edilecek Kontek Düet projesi 265 bin 200 liradan baylayan fiyatlarla satışa sunuldu

Kontek Düet projesi 265 bin 200 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta!

Kontek Düet projesi, 265 bin 200 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu!

Ramazan öncesi marketlerde 38 ürünün fiyatı arttı, sadece 1'inin düştü! Et fiyatlarında yüzde 139 artış oldu!

Geçtiğimiz sene ile bu senenin Ramazan ayı öncesindeki fiyatlara bakıldığında 38 üründe fiyat artışı yaşanırken sadece 1 ürünün fiyatı geriledi. Markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde kaydedilirken, et fiyatlarında ise en yüksek artış yüzde 139 ile kuzu karkasta oldu. İşte ürün ür

Et fiyatlarına peş peşe zam! 15 günde 45 lira zam gelmişti, yeni zam yolda...

Kırmızı et fiyatlarında artış devam ediyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi son dönemde yükselen fiyatları değerlendirdi.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Baklava fiyatları et fiyatlarını resmen solladı! Bayramlar baklavasız geçecek!

Yapılan zamlar kapsamında baklava fiyatları et fiyatlarıyla yarışıyor. Bayramların ve Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından olan baklavaların fiyatları resmen dudak uçuklatıyor. Kurban Bayramı için baklava satın almak isteyenler fiyatları görünce hayrete düştüler. İşte 2023 baklava fiyatları…

Carrefour et fiyatlarına indirim yaptı; Görenler inanamadı! İşte kıyma, dana bonfile, dana antrikot ve kuşbaşı fiyatları

Son dönemde artan et fiyatları gündemdeki yerini korurken Carrefour'dan vatandaşlara sevindirici bir haber geldi. Kasap ürünlerinde indirime giden Carrefour'un açıkladığı fiyatlar indirime rağmen alıcıları şaşkına çevirmeye yetti. İşte detaylar...

Et fiyatlarına indirim müjdesi! Etikete yansıdı

Et ve kıyma fiyatlarına indirim uygulandı. Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan açıklamada, kırmızı et fiyatlarının düşürüldüğü açıklandı. İşte tüm detaylar...

Kırmızı et fiyatları yine arttı!

Geçtiğimiz hafta kırmızı et fiyatlarında yaşanan düşüş, dün yapılan kesimlerle yeniden artışa geçti. İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili endişelendiren uyarı! Olursa et yemek hayal olur

Deprem bölgesinde toplamda 10 bin büyükbaş ve 70 bin küçükbaş hayvanın telef olduğu düşünülüyor. Ülke genelinde de hayvan varlığı azalırken, kırmızı et fiyatlarındaki artış ise devam ediyor. İşte tüm detaylar...

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Et fiyatlarını düşürmek için dikkat çeken öneri! Bu öneri çok tartışılacak!

Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde peş peşe artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek amacıyla hindi üretilmesini önerdi ve ihraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” önerisinde bulundu.

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

kontek düet fiyatları Haberi

kontek düet fiyatları

4 ve 12 katlı 2 blok halinde yükselen Kontek Düet, Kontek İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.



İstanbul Göztepe'de hayata geçirilen Kontek Düet Evleri, 80 daireden meydana geliyor. Projede, 1+1 dairelerin tamamı satıldı.


Teslimlerin Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Kontek Düet Konutları, 3 bin 745 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.


Kontek Düet Göztepe'de dairelerin alanları, 57 metrekare ile 90 metrekare arasında 1+1, 100 metrekare ile 172 metrekare arasında 2+1, 154 metrekare ile 165 metrekare arasında 3+1 olarak tasarlandı. 




Yüzde 25 peşinatla banka kredisinin kullanıldığı Kontek Düet Evleri Göztepe'de, 2 oda 1 salon daireler 440 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 630 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


0216 386...