12 / 05 / 2024

konut kampanyaları temmuz 2015

konut kampanyaları temmuz 2015

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı öteleyenler de, büyük indirimler yapan da var.

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? 

Arso Group imzası ile Antalya'da inşa edilen Beyond All projesinde satışlar devam ediyor. Beyond All konut projesi temmuz 2024'te teslim edilecek. Peki, Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul alımı tam gaz!

Yabancılara gerçekleştirilen konut satışı Temmuz 2021'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 64 oranında yükseldi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,6 yükseldi!

Açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları Temmuz 2021'de yıllık bazda yüzde 7,6 oranında arttı.

İngiltere'de konut fiyatları Temmuz ayında yüzde 0,5 geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de Temmuz'da konut fiyatları yüzde 0,5 geriledi.

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Faizsiz eve sermaye şartı geliyor!

Faiz ve peşinat olmadan satılan konut kampanyalar için yasal düzenleme yolda. Bu düzenleme ile 857 şirketin toplanan paraları farklı amaçla kullanması önlenecek. 

2020'nin 9 ayında yabancıya 26 bin 165 konut satıldı!

Pandemi etkilerinin ülkemizde görülmeye başlanması ile düşen yabancıya konut satışı Temmuz ayı itibarıyla artış gösterdi. Eylül'de ise yabancılara konut satışı hızlandı. Eylül ayı itibariyle yabancıya satış adedi 5 bin 269 olurken, 2020'nin 9 ayında yabancıya 26 bin 165 konut satıldı...

ABD'de konut fiyatları Temmuz'da 4,8 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuzda geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,8 arttı.

konut kampanyaları temmuz 2015 Haberi

konut kampanyaları temmuz 2015

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı öteleyenler de, büyük indirimler yapan da var.


Konutta satış sezonunun kapanmasına bir de yaz durgunluğu eklenince ev satışları hissedilir oranda yavaşladı. Bu durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları, ramazan ayına doludizgin girdi. Düzenledikleri özel ödeme planı ve kampanyalarla konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen firmalar, alıcılara cazip teklifler sunuyor. Peşinatı düşürüp teslimi erteleyen, özel dairelere cazip indirimler yapan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor. 


VADE FARKI YOK, İNDİRİM VAR 


Sur Yapı, ramazan ayı boyunca geçerli olacak 'Vade farkı yok, indirim var' kampanyası başlattı. Sur Yapı, İstanbul Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de yer alan İlkbahar projelerinde müşterilerine kolay ödeme planları sunuyor. Sur Yapı bünyesinde,...