13 / 05 / 2024

Konut kredisini kimlere verilmez

Konut kredisini kimlere verilmez

Konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde konut sahibi olunabiliyor. Kredi alma koşulları bankadan bankaya göre değişiklik gösterebiliyor. Peki, Konut kredisini kimlere verilmez?

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Yeni ev alacaklar hemen bakın! Konut kredisi faiz oranları: İş Bankası konut kredisi 2024!

Vatandaşlar, kendi birikimlerinin üzerine ekleyerek ev sahibi olmak amacıyla konut kredisini sık sık tercih ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları ne kadar Nisan 2024? İşte İş Bankası konut kredisi 2024...

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Konut kredisi erken kapatma cezası nasıl hesaplanır? Konut kredisi erken ödeme nasıl yapılır 2024?

Kullandığı konut kredisini planlanan vadeden önce kapatmak isteyen vatandaşlar konut kredisi erken kapatmanın ayrıntılarını ve ceza hesaplamasını merakla araştırıyor. İşte konut kredisi erken kapatma ile ilgili detaylar...

TÜİK’in enflasyon hesabı faizsiz konut kredisini yuttu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayatını kaybeden asker aileleri için sağladığı faizsiz kredi miktarını TÜİK’in enflasyon hesabı yuttu...

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Yeni evim kampanyası orta gelirli vatandaşlar için hayata geçiyor. Bu kampanya için merak edilen sorular sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

Konut kredisi kimlere verilmez?

Konut kredileri, ihtiyaç kredilerinden sonra en çok araştırılan konulardan bir tanesidir. İşte konut kredisine dair merak edilenler!

Konut kredisini kimlere verilmez Haberi

Konut kredisini kimlere verilmez

Konut kredisini kimlere verilmez?

Konut kredisi, satın alınacak konut ya da arsa gibi taşınmazların banka tarafından ipotek altına alınarak, konutun değerinin büyük bir kısmına karşı verilen kredi olarak ifade ediliyor. 


Konut kredisi vadeleri 30 yıla kadar uzayabiliyor. İpotek, kredi ödemelerin tamamlanması ile kaldırılıyor.


Tüketici Kanunu gereğince, konut finansmanı kuruluşları, tüketiciye, konut finansmanı sözleşmesinin koşullarını içeren sözleşme öncesi bilgi formunu, sözleşmenin kurulmasından makul bir süre önce vermek zorunda oluyor. Peki, konut kredisi kimlere verilmez?


Kimler konut kredisi alamaz?

Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Her bankanın almak istediği risk profili birbirinden farklılık gösteriyor


Bankalar, mevcut kredibilitenizi araştıyor. Burada hem geçmiş kredi performansınıza, hem de kredi geçmişinizi inceleniyor. Geçmişte ödenmemiş kredi borcu nedeniyle hakkında takip kararı çıkan veya kredi geri ödeme performans kriteri...