04 / 05 / 2024

konut sitelerinde güvenliğin önemi

konut sitelerinde güvenliğin önemi

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat www.emlakkulisi.com okurları için "sitelerde güvenliğin önemi" konulu yazı yazdı. İşte o yazı...

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu için 5'te 4 çoğunluk şart! Nasıl kurulur?

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu için, kat maliklerinin beşte dördünün onayıyla istasyon kurulabildiği belirtildi. İşte konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu nasıl kurulur?

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin üzerinden bir yıl geçti. Deprem yaraları sarılmaya devam ederken, çıkarılan en büyük ders ise 'depreme karşı güvenli binalar' oldu. Peki depreme karşı güvenli binalar nasıl inşa edilir,  hangi kriterleri taşımalı? İşte detaylar...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün... Başvuruları sakın kaçırmayın... İşte o proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün olarak belirlendi. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

konut sitelerinde güvenliğin önemi Haberi

konut sitelerinde güvenliğin önemi

Sitelerdeki güvenliğin önemi. Bu konuda epey hassasiyet gerektirir çünkü bir sitedeki en önemli konulardan biri güvenliktir. Bu sitelerin bütçelerinin büyük bir kısmını kapsar. Güvenlikte en dikkat edilmesi gereken husus hizmet aldığınız firmadır. Deneyimi, yapmış olduğu hizmetler ve personellerine yaklaşımları gibi. Firma neden önemli? Disiplin varsa, personelin eğitimini ve kontrolünü zamanında yapıyorsa, maaşlarını, sosyal haklarını eksiksiz ve gününde karşılıyorsa, size karşı raporlamalarını güncel yapıyorsa firmadan sıkıntı yaşamazsınız. İkincisi personelin profili bu daha çok hizmet verdiğiniz yerin konumu ile ilgili bu durumu örnekleyecek olursak daha merkezi bir yerdeyseniz o bölgeden personel alırsınız, eğer kıyıda köşede bir yerdeyseniz o bölgeden personel alırsınız bu da personelin kalitesini, profilini ve eğitimini belirler. Kimse günde 50-60 km yol gidip güvenlik görevlisi olarak çalışmaz eğer çalışsa...