06 / 05 / 2024

Konutlarda bu ayki kampanyalar

Konutlarda bu ayki kampanyalar

Konut üreticisi firmalar yılın ilk aylarında stoklarını eritmek için farklı seçeneklerle kampanyalarına hız verdi. En güncel kampanya ise yüzde 15'lik peşinat desteği ile Sur Yapı'dan geldi.

Bankaların şubat ayı mevduat getirileri yenilendi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vatandaşlar günümüz şartlarında ellerinde bir miktar birikimi varsa nereye yatırım yapsam diye düşünüyor. Hem kamu hem de özel bankalar mevduatlara uyguladıkları getiri miktarlarını sürekli güncelliyorlar. İşte banka banka 100 bin TL'nin bu ayki getirisi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

İlk el konutlarda azalış hız kesti! Satışların yüzde 69’u ikinci el!

Türkiye'de ilk el konutlarda azalış hız kesti. Bu kapsamda Ekim ayında Türkiye’de toplam 29 bin 230 konut ilk elden satıldı. Ayrıca ülke çapında ay boyunca toplam 64 bin 531 ikinci el konut satıldı.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Merkez Bankası faiz kararını 21 Eylül’de açıklayacak! İşte eylül ayı politika faizine ilişkin beklentiler!

Merkez Bankası, 21 Eylül Perşembe günü politika faiz kararını açıklayacak. Seçimlerin ardından politika faizini 16,5 puan artırarak yüzde 25’e yükselten Banka’nın bu ayki toplantıda nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Buhayat Evleri ne kadar? Bu Hayat konutlarının fiyatı kaç lira?

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar başladı. Satışa sunulan konutlarda yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Volkswagen, bu ayki üçüncü zammını da yaptı; İşte güncellenen yeni Volkswagen fiyat listesi

Artan dolar kuru karşısında otomobil üreticileri araç fiyatlarına zam yapmaya devam ediyor. Bu kez zam haberi Volkswagen'den geldi. Ünlü marka Haziran ayı içerisinde üçüncü kez fiyatlarını güncelledi. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler yanıtladı!

Ekonomistler, Merkez Bankası’nın bu ay faizin yüzde 8,50’den yüzde 20,00’ye yükselteceğini öngörüyor. TCMB Para Politikası Kurulu’nun (PPK) bu ayki toplantısına yönelik medyan beklenti, faizin 1.150 baz puan artırılacağı ve yüzde 8,50 bandından yüzde 20,00 bandına yükseltileceği yönünde oluştu.

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam raporunda!

Küresel piyasalar, Fed'in bu ayki toplantıda faiz artırmayabileceğine şeklindeki beklentilerin güçlenmesi ve ABD'de borç limiti krizinin aşılmasıyla pozitif seyrederken, bugün gözler ABD'de açıklanacak olan istihdam raporundaki verilere çevrildi.

Merkez Bankası faiz anketi sonuçları belli oldu!

Foreks Haber Merkez Bankası faiz anketi sonuçlandı. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısı ile ilgili medyan beklenti, faizin sabit bırakılacağı ve yüzde 8,50 bandında tutulacağı yönünde oluştu.

Tüp fiyatlarında bayram indirimi! Bakın güncel tip fiyat listesi nasıl?

Nisan ayı için tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Vatandaşlar bu ayki ödemelerinde rahatlama yaşayacak. Bayram öncesinde tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Fiyatlar güncellendi. İşte tüm detaylar…

Konutlarda bu ayki kampanyalar Haberi

Konutlarda bu ayki kampanyalar

Gül İnşaat, Ortadoğu Grup, Özkar Özülke İnşaat, Ege Grup, Siyah Kalem ile Karden İnşaat da cazip seçeneklerle satışlarını sürdürüyor. 


Sur Yapı'dan Yüzde 15 destek 


Sur Yapı, İdilia ve Vitrin projelerindeki daireler için yılın ilk kampanyasını başlattı. Her iki projede de peşinat tutarına yüzde 15 indirim sağlanıyor. Şubat sonuna kadar geçerli kampanyada Sultanbeyli'deki İdilia projesinden 560 bin liralık 3+1 daire satın alan müşterilerden yüzde 40, yani 224 bin lira peşinat talep edilecek. Müşteriler, Sur Yapı'dan bu bedelin yüzde 15'i olan 33.600 lira destek alabilecek. 

Telefon: 0216 508 28 00

Web: http://www.idilia.com.tr/


Kale Kent'te yüzde 10 indirim 


Beylikdüzü'nün en büyük projelerinden olan Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzalı 1.420 dairelik Kale Kent'in ikinci etabında inşaat ve satış süreci sürüyor. Aralık ayında teslim...