26 / 07 / 2024

Konutlarda kullanılan jeneratörler

Konutlarda kullanılan jeneratörler

Elektrik kesintilerinde enerji ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz jeneratörler büyük bir öneme sahip. Beklenmedik kesintilerde enerji ihtiyacınıza cevap veren jeneratörlerin kendisi kadar markası da oldukça önem taşıyor..

Doğalgaz faturası indirimi 1 yıl daha uzatılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de doğalgaz bulunduğunu açıklamasından sonra konutlarda kullanılan doğal gazın 25 m3'lük kısmının bir süre devlet tarafından karşılanmasına karar verilmişti.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

Uzmanlar açıkladı! Elektriğe çok yüklü bir zam yolda! 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) uzun süredir elektrik faturalarına zam yapmamakta. Buna göre, konutlarda kullanılan elektrik için yüksek bir zam geleceğini belirten uzmanlar "Belirli bir zam birikmesi oluştu. Zam kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundular.

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

1947 yılında konut kiralarına dair kanun tasarısı Bakanlar Kurulu'nda son şeklini alarak, Meclise verilmiş ve yapılan teklifle karma komisyona havalesi kararlaştırılmış.

İBB açıkladı! İstanbul'da kullanılan elektrikli skuterların sayısı ilçe ilçe açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından 79 bin 456 elektrikli skuterın kullanıldığı ilçe bazındaki sayıları bildirildi. Buna göre, en fazla e-skuter Esenyurt'ta yer alıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Belediye müjdeyi verdi: Konutlarda kullanılan su fiyatlarına yüzde 30 indirim!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Aralık tarihinden itibaren su fiyatlarının yüzde 30 azaltılacağını açıkladı.

Elektrikli araçlarda parça ithalatına yönelik düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı

İthalatta gözetim uygulaması kapsamında yer alan elektrikli araçlar için kullanılan redresörler için birim gümrük kıymeti adet başına 20 bin dolar, invertörler için adet başına ise 1000 dolar olarak gerçekleşecek. İşte haberin ayrıntıları...

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Sofralarımız tehlike saçıyor! Sebze meyve değil adeta zehir yiyoruz! İşte en fazla tarım zehiri kullanılan gıdalar!

Sofralarımızda gıda değil adeta zehir yiyoruz. Son iki 2 yılda insan sağlığını tehlikeye atan tarım zehiri kullanımı rekor seviyeye ulaşırken, AB Komisyonu da bu konuda Türkiye'yi uyardı. Hangi gıdalarda pestisite rastlandı? Pestisit hangi hastalıklara davetiye çıkarıyor? Detaylar haberimizde...

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Konutlarda kullanılan jeneratörler Haberi

Konutlarda kullanılan jeneratörler

Aksa Jeneratör, özellikle konut alırken jeneratör markasının bilinmesi gerektiğine dikkat çekiyor.Büyüyen inşaat sektöründe artık jeneratörler de rol alıyor. Konut alırken bilinmesi gereken bir diğer konu da jeneratörlerin markası. Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa, jeneratörleriyle yer aldığı büyük yapılardan binalara kadar pek çok sisteme enerji desteği veriyor. 


Türkiye jeneratör pazarında lider olan Aksa, 1 kVA’dan 3.000 kVA’ya kadar olan güç seçenekleriyle, benzin, dizel ve doğal gaz yakıtlı jeneratörler, marin yardımcı jeneratörleri ile enerji alanındaki her ihtiyaçta yanınızda oluyor. Enerji kesintilerinin yaşanmaması için yeni konut projelerinde de yerini alan farklı yakıtlardaki jeneratörler, en az konutlar kadar önem taşıyor.



‘’Konut Alırken Jeneratörlerin de Markası Sorulmalı’’

Jeneratörler, enerji desteği sağlamasının yanında, sürekli enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor.  Jeneratör konusunun oldukça hassas olduğunu belirten Aksa Jeneratör Genel...