28 / 04 / 2024

konutta talep yetersizliği varmı

konutta talep yetersizliği varmı

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Doğru fiyat ile arz edilmiş konutlar alıcısına ulaşır. Orta ve uzun vadede sektörde talep yetersizliği beklemiyoruz" dedi.

Konutta arz talebi karşılayamadı, yılda 750 bin konut Türkiye'ye yetmiyor!

Türkiye'de yıllık yeni konut ihtiyacı 1 milyon civarında. Ancak son 10 yılda üretim 750 binin altında kaldı. Bu kapsamda arz talep dengesizliği ev fiyatlarının artmasını tetikledi. İşte detaylar...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

İŞKUR Türkiye genelinde çok sayıda personel alacak! Kadrolar birer birer açıklandı!

İŞKUR, yayımladığı ilanlar aracılığıyla Türkiye genelinde personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller için KPSS şartının talep edildiği ve edilmediği kadroların olduğu öğrenildi.

İŞKUR toplam 8 şehirdeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

İŞKUR, tam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Yayımlanan ilanlara göre söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan KPSS şartının talep edilmediği görüldü.

Deprem bölgesinde konutta arz talep dengesizliği kiraları uçurdu!

Deprem bölgesinde yaşanan konutta arz talep dengesizliği kira fiyatlarının artmasına neden oldu. İşte detaylar...

İŞKUR’dan sürpriz duyuru! Türkiye genelinde tam 1250 personel alımı yapılacak!

İŞKUR yaptığı son dakika duyurusuyla ülke genelinde 1.250 personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının talep edilmediği personel alımı kapsamında; ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu kişilerin istihdam edileceği belirtildi.

Satılık ev ilanlarında rekor artış! Konutta talep arttı, satışlar katlandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yükselen konut değiştirme talebi, şehirler arası göç ve yatırım için alınan evlerin yüksek fiyattan satılmak istenmesi ikinci el piyasayı etkiledi. Fiyatlar resmen fırladı. 

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

Yeni açıklandı! Yerli otomobil Togg’a dünyadan talep yağıyor!

ABD'de görücüye çıkan ve Türkiye’nin yerli mobilitede geldiği son teknolojinin şaheseri sayılan Togg’a sadece yurt içinden değil, yurt dışından da çok önemli talep geldiği bildirildi.

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Türkiye’de kurularak dünyaya açılan hizmet platformu Armut, bu seneye ilişkin verilerini açıkladı. Armut açıklamasıyla, Türkiye’de kullanıcıların en çok hangi hizmetleri talep ettiği de ortaya çıktı.

Konutta devlet desteği ayağınıza geldi! Konut kredisinde 0.80-0.90 faiz oranları vatandaşlara bayram ettirecek!

0,41-0,88 Vatandaşları heyecanlandırdı. Devlet konut kredisine sevindirici haber! Bu konuda vatandaşların rahatlıkla kredi alabilmeleri ve ev sahibi olabilmeleri için konut kredisi başvurusu yapabilecekleri bankaları bilmeleri gerekiyor.

konutta talep yetersizliği varmı Haberi

konutta talep yetersizliği varmı

Konutder  Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Faruk Çelik, "Milyonlarca aile deprem tehlikesi altında yaşarken, depreme dayanıklı bir konutun talep görmeyeceğini beklemek yanlış. Doğru fiyatla arz edilmiş konutlar alıcısına ulaşır. Orta ve uzun vadede sektörde talep yetersizliği beklemiyoruz"...