03 / 05 / 2024

konya Can Yaka Konutları

konya Can Yaka Konutları

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Can Yaka Konutları teslim tarihi!

Toplam 53 adet daireden meydana gelen Can Yaka Konutları projesi Konya'da yükseliyor. Can Yaka Konutları teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Konya Meram'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya 7. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İli Meram İlçesi Yaka Mahallesi, 17695 ada, 10 parsel numaralı, 3 bin 24 metrekarelik yüzölçümlü arsayı 14 milyon 336 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Konya'da arazi kavgası can aldı!

Konya'nın Altınekin ilçesinde arazi nedeniyle Nevzat G. ile amcasının oğlu Mehmet G. arasında arazi meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma 2 kişinin ölümüne neden oldu.

Konya Meram'da 5 milyon TL'ye satılık gayrimemkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Yaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İmar planında Akaryakıt İstasyonu Ticaret ve LPG Tesisi olarak belirlenen gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Konya Seydişehir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kötü görüntü oluşturan, vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye atan ve terk edilmiş binaların yıkılacağı bildirildi.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Remzi Can: Ev almadan önce firmayı araştırın!

Gerçekleştirdiği projeleriyle Konya'ya yeni bir vitrin kazandıran Can inşaat Genel Müdürü Remzi Can ile 2016 yılında hayata geçirmeye planladıkları projeler ve sektörün durumu konuşuldu.

Silivri Gümüşyaka'daki metruk bina yıkıldı!

Silivri Gümüşyaka mahallesinde 30 yıldır atıl durumda olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi

Can İnşaat, Yaka Konutları'nı hayata geçirecek!

Yaptığı projeler İle tercih edilen firma olmayı başaranlardan Konya Meram bölgesinde söz sahibi olan Can İnşaat Meram Yaka'da yapımına başladıkları Yaka Konutları ile de adından söz ettirecek.

konya Can Yaka Konutları Haberi

konya Can Yaka Konutları

1986 yılından beri emlak ve müteahhitlik anlamında Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi. Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can, "Bugüne kadar her işimizi helalinden yaptık. Hiçbir müşterimizi mağdur etmedik. 30 yılı temiz bir şekilde geride bıraktık. Bundan sonraki projelerimizde de ayın titizlik ve kalite ile çalışmaya devam edeceğiz. Can Yaka Konutları ile de farkındalık oluşturuyoruz. 49 daire ve 6 iş yerinden oluşan projemiz müşterilere ferah ve işlek bir alanda hizmet vermek için hazırlanıyor. Birkaç ay içinde teslim edeceğimiz bu projemiz tüm Konyalılara hayırlı olsun" dedi. Can İnşaat Proje Sorumlusu İnşaat Mühendisi Ali Can ise, nitelikli konutlar yapmak için...