11 / 05 / 2024

Konya Devlet Hastanesi

Konya Devlet Hastanesi

Kulu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 10 bin 400 metrekarelik inşaat alanı arsa üzerine 75 yataklı ek bina yapımı için, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ve diğer ilgililerle birlikte geçici şantiye kurulum yerlerinde incelemeler yapıldı.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Konya Beyşehir Yeni Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesi inşaat alanında incelemede bulundu. Özaltun, hastanenin 2017 açılacağını söyledi.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

Konya Beyşehir yeni devlet hastanesi Nisan 2017'de tamamlanacak!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde ihale süreci tamamlanarak yapımına geçtiğimiz yılsonlarında başlanan Türkiye’nin ilk Hilal mimarili Yeni Devlet Hastanesi hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Seydişehir Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Konya Seydişehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 07.01.2016 tarihinde yapılacak. %80'i tamamlanan yeni hastane binasının bazı eksikliklerinden dolayı proje değişikliği yapılmıştı.

Beyşehir Devlet Hastanesi 600 günde tamamlanacak!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yer değişikliği sebebiyle yapımı geciken Yeni Devlet Hastanesi, Esentepe ile Beytepe Mahalleleri arasında inşa edilecek. 600 günde tamamlanacak hastanenin hafriyat çalışmaları başladı.

Konya Beyşehir'e 150 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yer değişikliği sebebiyle yapımı geciken Yeni Devlet Hastanesi, Esentepe ile Beytepe Mahalleleri arasında inşa edilecek.

Konya Beyşehir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Konya Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. aşkan Özaltun, “Bizzat Beyşehir sevdalısı Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından takip edilen, Devlet Hastanesi Beyşehir halkına hayırlı olsun." dedi.

Konya Devlet Hastanesi Haberi

Konya Devlet Hastanesi

Konya’nın Kulu ilçesinde, Devlet Hastanesine 75 yataklı ek bina yapımına başlanıyor.Kulu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 10 bin 400 metrekarelik inşaat alanı arsa üzerine 75 yataklı ek bina yapımı için açılan ihaleyi kazanan firma yetkilileri, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ve diğer ilgililerle birlikte geçici şantiye kurulum yerlerinde incelemeler yaptı.


12 milyon 319 TL’ye mal olacak ek bina 4 yılda tamamlanacak. Mevcut hastanenin yemekhane bölümü, deposu ve Jeneratör yerinden kaldırılması, bitişikte bulunan Kulu Düden Anadolu Lisesi bahçesinin geçici olarak bölünerek otopark alanı için kullanılması...