21 / 05 / 2024

konya halkbank üreten türkiye buluşmaları

konya halkbank üreten türkiye buluşmaları

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Halkbank'tan yüzde 30 indirim fırsatı! 31 Aralık 2022 son tarih!

Kamu bankaları arasında tanınan Halkbank, Paraf üzerinden müjde verdi. Kampanya kapsamında "Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı ile Enterprise’da %30 İndirim!" alacaksınız! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Nureddin Nebati: Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 511 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri için konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düğmeye bastı.

Akınsoft Konya'da insansı robot üretim fabrikası kuruyor!

KONYA'da daha önce 3 insansı robot üreten ve daha sonra bu sistemi geliştirip 'Ada' adıyla garsonluk yapabilen 3 robot daha üreten bilgisayar yazılım programı şirketi Akınsoft, Türkiye'nin ilk insansı robot üretim fabrikasını kuruyor.

Konya Seha Yapı projeleri 14 Şubat'a kadar kampanyada!

Vade farkı olmadan 18 ay ödeme imkanı KONYA'NIN en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı, 14 Şubat'a kadar geçerli bir kampanyaya başladı. Dairelerin fiyatı 153 bin 200 TL'den başlıyor.

Konya Seha Yasemin Evleri'nin 2. etabı yükseliyor!

Konya'nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı, birinci etabım geçtiğimiz Haziran ayında tamamlayarak, anahtarlarım sahiplerine teslim ettiği Yasemin Evleri Projesi'nin ikinci etabının inşasına başladı.

Konya Seha Panorama Evleri'nin inşaatı sürüyor!

Konya’nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı’nın, ‘temiz enerji dönemi’ sloganıyla satışa çıkardığı Seha Panorama Evleri’nde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Seha Panorama Evleri tasarruf ettiriyor.

Van'a güneş enerjisi paneli üreten fabrika kuruluyor!

Türkiye’de Konya’dan sonra en fazla güneş gören il olan Van’a güneş paneli üreten fabrika kuruluyor. İlk fabrikasını Van’a kuracak olan Solarvan Şirketi, 80 milyon Euro’ya kuracağı fabrikayı 2014 yılında üretime başlatmayı hedefliyor....

Halkbank 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na Konya'da yeniden başladı!

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Konya Uluslararası Fuar Alanı'nı Seha Yapı inşa edecek!

Konya'da ilklerin öncüsü ve Konya’nın en fazla konut üreten inşaat şirketi olan Seha Yapı, Konya Uluslararası Fuar Alanı'nı 33 milyon 146 bin 430 TL + KDV’lik sözleşme ile inşa edecek...

Halkbank, 4 ilde işyeri ve mesken satacak!

Halkbank, İzmir, Konya, Ankara, İstanbul'da bulunana işyeri ve meskenleri satacak. İhaleler, internet adresimizde listede isimleri belirtilen şubelerde ve 22 Haziran 2011 tarihinde saat 14.00'te yapılacak....

TOKİ Konya Akşehir Kozağaç kura sonuçlarının tam listesi

TOKİ Konya Akşehir Kozağaç konutlarının kura sonuçları açıklandı

konya halkbank üreten türkiye buluşmaları Haberi

konya halkbank üreten türkiye buluşmaları

Halkbank, 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na start verdi. Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Konya'da Dedeman Otel'de sunuculuğunu Kadir Çöpdemir'in gerçekleştirdiği ilk buluşmaya Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, ekonomist Deniz Gökçe, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, yaklaşık 500 KOBİ temsilcisiyle panelde bir araya geldi. 


Kuruluşlarından bu yana KOBİ bankacılığında liderliği sürdürdüklerini belirten Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, "Bizi diğer bankalardan itibarımız ayırıyor. Halkbank'ta devletin yüzde 51'lik payı var. Uluslararası ölçekte ciddi itibar sahibiyiz. Bankacılık anlayışımızda verdiğimiz kredilerin etkin ve verimli kullanılmasını amaçlıyoruz. 

KOBİ'lerin danışmanı olarak hareket ediyoruz" dedi. Konya'da yeni şubeler açacaklarını vurgulayan Aslan, "Şu an Konya'da 10'u merkezde olmak üzere 21 şubemiz, 29 bin KOBİ müşterimiz var....