11 / 05 / 2024

konya İçme ve Kullanma Suyu Projesi son durum

konya İçme ve Kullanma Suyu Projesi son durum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün Bozkır ve Çumra ilçelerine bağlı dört mahalleye sağlıklı içme suyu hizmeti vermek için İçme ve Kullanma Suyu Projesi yapımına başladığını söyledi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 42 gayrimenkulü ihaleyle satıyor!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs 2021 ile 2 Haziran 2021 günü gerçekleşecek.

Konya Milli Emlak'tan 20.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü 20 milyon 114 bin 440 TL'ye satıyor...

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

konya İçme ve Kullanma Suyu Projesi son durum Haberi

konya İçme ve Kullanma Suyu Projesi son durum


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün Bozkır ve Çumra ilçelerine bağlı dört mahalleye sağlıklı içme suyu hizmeti vermek için İçme ve Kullanma Suyu Projesi yapımına başladığını söyledi. 


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı su hizmeti verebilmek için mahalle ve ilçe merkezlerinde yürüttüğü çalışmalara devam ediKonu ile ilgili bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Su sıkıntısı yaşayan mahallelerimizin sağlıklı, kesintisiz içme ve kullanma su ihtiyaçlarını aciliyet sırasına göre bir bir gideriyoruz" dedi. KOSKİ'nin Çumra ilçesine bağlı Tahtalı, Bozkır ilçesine bağlı Ayvalıca, Kayacılar ve Kildere mahalleleri İçme ve Kullanma Su Projesi yapımına başladığını belirten Başkan Akyürek, bu kapsamda dört mahalle için ana isale hattı, dağıtım isale hatları, terfi istasyonu, su yumuşatıcı arıtma tesisi ve su deposu...