01 / 05 / 2024

konya karaman temel atma töreni

konya karaman temel atma töreni

Konya - Karaman Hızlı Tren Projesi temel atma töreni gerçekleştirdi. Basın mensuplarıyla trenle Konya'dan Karaman'a hareket eden Elvan, Çumra İstasyonu' nda, trenden inerek partilileri selamladı.

Konya'daki araziler yabancıların radarında! Ünal Karaman: Bu bir memleket meselesidir!

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'da verimli arazilerin yabancıların eline geçtiğine, çiftçilerin ise toprağa küstüğüne dikkat çekti. Karaman, bunun basit bir mülkiyet devri olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Simite 2 yılda 7'nci zam! Simit fiyatları ekmek fiyatlarını solladı! İşte 21 Nisan 2022 il il simit fiyat listesi...

Son zamanlarda fahiş zamlarla karşı karşıya kalan tüketiciye kötü bir haberde simit fiyatlarından geldi. Peki simit fiyatları kaç lira? Simitte neden zam geliyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Karaman 21 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı bugün açıldı. Peki Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın uzunluğu ne kadar? İşte Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Konya-Karaman hızlı tren hattı açıldı!

Merakla beklenen Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

konya karaman temel atma töreni Haberi

konya karaman temel atma töreni

Basın mensuplarıyla trenle Konya'dan Karaman'a hareket eden Elvan, Çumra İstasyonu'nda, trenden inerek partilileri selamladı. 


Elvan, ardından Karaman Garı'nda düzenlenen Konya-Karaman-Ulukışla-Yeni-Adana Hızlı Tren Projesi'nin Konya-Karaman etabının temel atma törenine katıldı. Elvan, burada yaptığı konuşmada, bugün önemli bir gün olduğunu ancak geçmişi unutmamaları gerektiğini söyledi.


Bugüne nasıl gelindiğini herkesin çok iyi bildiğini vurgulayan Elvan, "2002 yılında AK Parti iktidarıyla Türkiye'de siyasi ve ekonomik alanda istikrar sağlandı. Bununla birlikte tüm alanlarda, tüm sek reform  hareketleri başladı" dedi.


Elvan, bu girişimlerin en önemlilerinden birinin de ulaştırma sektöründe gerçekleştiğini vurgulayarak, hayal dahi edilemeyen projeleri gerçekleştirmeye başladıklarını, bu projeleri hayata geçirdikçe vatandaşların kendilerine olan güveninin arttığını bildirdi.


AK Parti iktidarıyla birlikte ülkede istikrarın güçlendiğini dile getiren Elvan, şunları kaydetti:


"Vatandaşla bütünleşmemiz bize daha da güç verdi. Karayolu, demiryolu, havayolu ve...