01 / 05 / 2024

Konya Kozağaç Bölgesi konut projeleri

Konya Kozağaç Bölgesi konut projeleri

İttifak Holding'in, inşaat sektöründeki güçlü markası Seha Yapı, İttifak Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin üst düzey yöneticilerine, aileleri ile birlikte geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Euro Bölgesi bankaları açıkladı! Mortgage başvuruları toparlanabilir

Euro Bölgesi bankaları, ipotek ve firmalara verilen krediler ile ilgili olarak talepte toparlanma beklediği açıklamasında bulunuldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Mustafa Varank'tan Filyos Endüstri Bölgesi açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Filyos Endüstri Bölgesi'ne ihalesiz şekilde 2 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

STK'lardan ortak çağrı: Elazığ afet bölgesi ilan edilsin!

TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın afet bölgesi olarak ilan edilmesini talep ettiklerini açıkladı. Arslan, afet bölgesi ilanı için, "Ağır felaketin yaralarının sarılması ve başta işletmelerimizin ve tüm halkımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri açısından zorunlu hale gelmiştir" dedi...

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Konya Selçuklu'daki bir alan Teknoloji Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Konya Kozağaç Bölgesi konut projeleri Haberi

Konya Kozağaç Bölgesi konut projeleri

İftar programı, Kozağaç Bölgesi'nde yapımına başlanacak devasa projenin şantiye sahasında gerçekleştirildi. İftar programına katılan davetliler, yakında inşasına başlanacak projenin görsellerinin de yer aldığı, geceye özel olarak düzenlenen alanda ağırlandılar. Konuklar muhteşem Konya manzarasını izlerken kısa bir konuşma yapan Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, "Sadece Konya'da değil, Türkiye ölçeğinde de büyük ses getirecek projemizin, özellikle gecemize onur veren hanımefendiler tarafından ilgiyle karşılanması beni ve ekibimi çok mutlu etti. Sadece beklentilerinizi değil; özgün mimarisi, yaşam, aktivite ve çocuk oyun alanları, hatta ticari üniteleri ile beraber, hayallerinizi de gerçekleştireceğiniz benzersiz bir kent inşa edeceğiz" dedi. 


Yaknı bir gelecekte ihtişamlı bir kampanya ile projelerini duyulmaya başlayacaklarını, tüm Türkiye'nin bu proje ile birlikte Konya'yı daha iyi tanıyacağını belirten Lamci, "Bu tanıtım sürecinde siz değerli...