24 / 07 / 2024

konya kunduracılar üst geçiti ne zaman bitecek

konya kunduracılar üst geçiti ne zaman bitecek

Kunduracılar ve Kule Site tramvay durağı arasına yapılması planlanan ve yapımına iki ay gibi bir süre önce başlanılan üst geçit halen tamamlanamadı. Üst geçidin yapıldığı çevrede bulunan esnaf, yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi...

Konya'daki araziler yabancıların radarında! Ünal Karaman: Bu bir memleket meselesidir!

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'da verimli arazilerin yabancıların eline geçtiğine, çiftçilerin ise toprağa küstüğüne dikkat çekti. Karaman, bunun basit bir mülkiyet devri olmadığını, memleket meselesi olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Uzman isim bütün yatırımcıları üstüne basa basa uyardı! Bu yıl altın rekor kıracak

Haftaya gerilemiş olarak başlayan gram altın, yatırım yapmayı planlayanları heyecanlandırdı. Bu sene altın ücretlerinde rekor yaşanacağını söyleyen  Doç. Dr. Batuhan Tufaner, altın piyasasındaki dalgalanmayı değerlendirdi.

Konya'da emlak sektöründe neler oldu?

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Nisan ayına ilişkin konut satışlarını değerlendirdi.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021!

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 ve proje detayları..

Konya'da imara aykırı yapılar yıkılacak! 

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak yapılarla mücadele başladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımı başladı. 

Emlakçılardan destek talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, "Devletimizin de emlakçı esnafın yanında durarak gereken ekonomik desteği vermesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi!

TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Ereğli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi ve TOKİ Ereğli kura sonucu öğrenme...

TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi!

TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Cihanbeyli kura sonuçları 08.07.2020 isim listesi ve TOKİ Cihanbeyli kura sonucu 2020...

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

konya kunduracılar üst geçiti ne zaman bitecek Haberi

konya kunduracılar üst geçiti ne zaman bitecek


Kunduracılar ve Kule Site tramvay durağı arasına yapılması planlanan ve yapımına iki ay gibi bir süre önce başlanılan üst geçit halen tamamlanamadı. Üst geçidin yapıldığı çevrede bulunan esnaf çalışmaların uzadığını belirterek, üst geçidin yapıldığı yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi. 


"YAPILMASI UZUN SÜRDÜ" 


Alt ve üst geçitlerin en çok olduğu şehirlerden olan Konya'ya yeni bir üst geçidi daha ekleniyor. Fakat vatandaşlar bu üst geçidin yapılma süresinin biraz uzadığını düşünüyor. Kunduracılar ile Kule Site tramvay durağı arasına yapılacak üst geçitle ilgili Berat Arıcı, "İki ay gibi bir süredir, yapılamadı. 


Geçtiğimiz aylarda doğum evi tarafına da bir üst geçit yapıldı. Onun yapılması kısa sürmüştü. Fakat burada ki üst geçit 2 ay gibi bir süre olmasına rağmen bitirilemedi. Buranın böyle yarım durumda olması ve çalışmaların uzun...