28 / 04 / 2024

Konya Novada AVM

Konya Novada AVM

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Rossmann Konya M1 AVM’de açılıyor!

Başka marketlerde göremeyeceğiniz temizlik ürünlerinin yanı sıra organik-vegan kozmetik ürünlerinin aynı çatı altında bulundurması sebebi ile Türkiye genelinde kadınlar tarafından çok sevilen Rossmann yeni şube açılışlarına devam ediyor. 

Konya Novada AVM Haberi

Konya Novada AVM

KONYA'NIN ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, şehrin modem yerleşim alanlarından biri olan Selçuklu bölgesini daha cazibeli kılacak modem buluşma merkezi olarak 12 Haziranda kapılarını Konyalılara açıyor. 



Ankara-lstanbul karayolunun kesiştiği noktada yer alan Novada Outlet Konya, Selçuklu'nun yeni cazibe merkezi olacak. 



KONYA'YA 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


12 Haziran tarihinde hizmete açılacak olan 100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Novada Outlet Konya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bünyesinde yer alacak olan ulusal ve uluslararası markalan ve modem mimarisi ile bölgenin konforlu ve keyifli alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Konya Havalimanı, Selçuk ve Mevlana Üniversiteleri üçgeninde yer alan lokasyonu ile geniş bir üniversiteli kitlesinin de dahil olduğu 2,5 milyon kişiye ulaşan etki alanında şehre yeni bir yaşam tarzı sunan Novada Outlet Konya, şık...