11 / 05 / 2024

konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmanı Hatip Lisesi

konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmanı Hatip Lisesi

Meram'da yapımı tamamlanan Tahir Büyükkörük İmam Hatip Lisesi'nin açün düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in açılışını yaptığı okulun töreninde çok sayıda katılımcı vardı.

Meram'a Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Gülbahçe Mahallesi'nde Talıir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi, 9 Şubat Pazartesi günü törenle açılacak.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan İstanbul depremi açıklaması: Zamanı belli olmasa da büyüklüğü yaklaşık 6,4'tür!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından beklenen İstanbul depreminin büyüklüğünün 6.4 olacağını söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle imarlı üç arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayan yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan üç adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Devlet, kendi torununa bakacak büyükannelere aylık 5 bin 100 TL maaş gibi destek sağlıyor!

Büyükanneler, torunlarına baktıkları için sevindirici haber! Devlet, torunlarına bakan büyükannelere 5100 TL ödeme yapacak. Bu ödemeyi almak için gereken şartlar nelerdir? Ayrıntılar burada...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Konya Büyükşehir 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Çayır'da yer alan ticaret alanı imarlı arsa satacak. 

konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmanı Hatip Lisesi Haberi

konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmanı Hatip Lisesi



Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, İlhan Yeri ikaya, Cem Zorlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, II Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "İmam Hatipli olmak ortak bir dünya görüşüne ve felsefeye inanmak demektir. İmam hatip ruhu Anadolu insanının intifadasıdır. İmam hatip ruhu Hakk'a ve hakikate onurlu ve cesur bir yürüyüştür. İmam hatip ruhu aynı zamanda yeni Türkiye'nin ruhudur. O ruhu yakalamak, ortak idealleri ve değerleri paylaşmakla olur. Devletimizin bekası ve geleceğimizin iman için kendi tarih, kültür ve medeniyetine sahip, inançlı, dünyaya...