09 / 05 / 2024

Konya toplu temel atma töreni

Konya toplu temel atma töreni

Akşehir ilçesine gelen Eroğlu, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar 4 binden fazla tesisi Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Kayseri Yeşilhisar'da yatırımlar hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Özhaseki, açılışı yapılan tesislerde inceledi.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Konya Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Konya'da inşa edilen Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları sahiplerine teslim edildi. Toplu konut hamlesinin Karatay'ın çehresini değiştirdiği belirtildi.

Konya toplu temel atma töreni Haberi

Konya toplu temel atma töreni

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şu anda bir seçim hükümeti var ama Sayın Başbakanımız seçim hükümeti gibi düşünmüyor. Bir icraat hükümeti gibi yola devam ediyor" dedi. 


Akşehir ilçesine gelen Eroğlu, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar 4 binden fazla tesisi Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.


278 baraj, bin gölet sulaması, bin 500 dere ıslahını yaptıklarını vurgulayan Eroğlu, 60 milyon dekar araziyi sulamaya açtıklarını belirtti.


Erğolu, Türkiye'de büyük bir dönüşümün olduğunu, bunun da siyasi istikrarla olduğunu vurgulayarak, "Eğer siyasi istikrar olmasaydı, Türkiye'nin hali perişandı. 70 cente muhtaç olurdu" ifadesini kullandı.


- "1 Kasım'da da inşallah millet gerekeni yapacaktır" 

İlk defa AK Parti Hükümeti döneminde millete hizmetkar olma anlayışının yerleştiğini dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:


"Bizim anlayışımızda...