27 / 04 / 2024

Konya Zermeram Konutları teslim tarihi

Konya Zermeram Konutları teslim tarihi

Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri'nde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Konya Zermeram projesinde ilk etap 2019 yılı içerisinde teslim edilecek...

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Zermeram Konya Projesi'nde Şimdi Al 2019'da öde!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da hayata geçirildi. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Konya Park Mahal'da son 80 daire!

90 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Konya Parkmahal Konutları'nda son 80 daire kaldı. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Zermeram Konya Evleri satış ofisi!

Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram projesi 1.077 konuttan meydana geliyor. Zermeram Konya Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Konya Zermeram Konutları teslim tarihi Haberi

Konya Zermeram Konutları teslim tarihi


Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükselen Zermeram projesi Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Zermeram Evleri projesinde 1.077 konut yer alıyor.


9 yalı, 35 villa ve 14 bahçe dubleksinin bulunduğu Zermeram Evleri Konya projesi üç etap olarak planlandı. Zermeram Evleri projesinde birinci etap 2019 yılında tamamlanacak.



Zermeram yalı fiyatları!


Zermeram yalı fiyatları 3 milyon 718 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Zermeram Evleri'nde daire fiyatları 295 bin TL'den, villa fiyatları 1 milyon 692 bin TL'den başlıyor.


Zermeram Evleri Konya projesinde 2+1'den, 6,5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Zermeram projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılırken, 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme seçeneği de sunuluyor.



12 soruda Konya Zermeram projesi!



Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Gülcihan...