30 / 04 / 2024

konyada 3 hastane inşaatı

konyada 3 hastane inşaatı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Sivas Merkez'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Sivas İcra Dairesi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kadıburhanettin Mahallesi, 3084 ada 3 parselde yer alan hastane ve arsasını 22 milyon 26 bin 682 TL'ye satıyor...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Medicana 2021'in sonuna kadar 3 hastane daha açacak!

Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Medicana, 2021'in kadar üç yeni hastane daha açacak. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Sektörümüzde çok önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Sağlıkta Türkiye ve Medicana olarak dünya markası olacağız” diye konuştu.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane 3. pisti de riske mi attı?

Atatürk Havalimanı'nda, değeri ikişer milyar TL olan iki pistin kırılıp yerine hastane yapılması sonucunda, 3. pistinde riske girdiği, havacılığa uygunluğunu kaybedeceği iddia edildi...

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

konyada 3 hastane inşaatı Haberi

konyada 3 hastane inşaatı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi. Dr. Mustafa Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi: "75 yataklı Seydişehir üçe Devlet Hastanemizin yüzde 80 oranında fiziki yapısı tamamlanmış olup, yüzde 20'si için ikmal ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde TOKI tarafından yapılan ihale ile neticelendi. İhaleyi 6 Milyon Türk Lirası'na Eksan inşaat. Sanayi ve Limited Şirketi aldı. Firma ile TOKI arasındaki sözleşme 31 Mart 2016 tarihinde imzalamış olup, firmanın en kısa zamanda çalışmalara başlaması beklenmektedir, firmanın 150 gün süresi bulunmaktadır." "10 yataklı Altınekin İlçe Devlet Hastanemizin ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde yapılmış olup, yüzde 71 oranında fiziki yapısı tamamlanmış ve yüzde 29 ikmal işi...