10 / 05 / 2024

konyanın altyapı sorunu çözüldü mü

konyanın altyapı sorunu çözüldü mü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada, Konya’nın 31 ilçesinde beldelerden başlayarak alt yapı çalışmalarını hızlandırdıklarını, su ve kanalizasyon sorununu 2,5 yılda çözeceklerini söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Kanyon'daki İtalyan restoranın kira sorunu çözüldü!

Kanyon'da bulunan İtalyan restoranı Gina yüksek kira nedeniyle kapanmıştı. Kanyon'un patronu  Bülent Eczacıbaşı'nın devreye girmesiyle kira sorunu çözüldü.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Bitlis Rahva'nın imar sorunu çözüldü!

Bitlis'te yıllardır beklenen Rahva bölgesindeki imar sorunu yapılan girişimler ve çalışmaların ardından çözüldü.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu!

Yüzölçümü en küçük, geliri en büyük büyükşehir belediyelerinden biri olan Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. 

Çukurova Havalimanı’nın altyapı inşaatı tamamlanıyor!

Alt ve üstyapı tesisleri yapımı inşaatı süren Çukurova Havalimanı’nda sona geliniyor. Altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Üstün Altyapı Anonim Şirketi kuruldu!

Üstün Altyapı Anonim Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Üstün tarafından kuruldu. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarının istihdam sorunu mecliste!

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunlarının istihdam sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

konyanın altyapı sorunu çözüldü mü Haberi

konyanın altyapı sorunu çözüldü mü


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe ve beldelerdeki altyapı çalışmalarını Büyükşehir Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında değerlendirdi. KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş’ın çalışmalarla ilgili sunum yaptığı toplantıda Başkan Akyürek, altyapı sorununun 2,5 yılda çözüleceğini vurguladı.

KOSKİ’nin 2014 yılı yatırım programı hakkında Büyükşehir Meclisi’ne bilgilendirme sunumu yapan Uzbaş, su ve kanalizasyon projelendirme, atık su arıtma tesislerinin durumu, atık su arıtma tesislerini birleştirme projeleri, su depolarının durumu ile yeni su temin edilmesi gereken yerler hakkında bilgi verdi. Uzbaş, çalışmalarının İl Özel İdaresi’nden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen kuyuların depo bağlantıları safhasında da devam ettiğini bildirdi.


İlçelerde tespit ettikleri problemlerin genellikle su depolarında görüldüğünü dile getiren Uzbaş, şu bilgileri verdi: “375 adet su deposu sağlığa uygun değil. Bunların gerek içindeki demir yapısı, gerek müdahale amacıyla...