07 / 05 / 2024

Köprüçay Değirmenözü Köyü hes

Köprüçay Değirmenözü Köyü hes

Manavgat’ta balık ölümleriyle sık sık gündeme gelen Köprüçay’daki Değirmenözü Köyü’ne Hidro Elektrik Santrali (HES) inşaatının ardından ikinci proje kapıda. Değirmenözü halkı, yeri sır gibi saklanan Mercan 2 regülatörünün de aynı köye yapılmaya başlandığını fark edince isyan etti.

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Migros'tan aralık ayı indirimleri! Migros'ta kırmızı ette yüzde 30’luk indirim kampanyası...

En çok zamlanan ürünler arasında bulunan kırmızı et rakamları aralık ayı ile beraber düşüşe geçtiği kaydedildi. Buna göre, indirimi duyan vatandaşlar soluğu markette almaktalar. Kırmızı etle yüzde 30'a varan indirimler ve kırmızı ette uygulanan indirim detayları…

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

ABD'de konut fiyatları 2012'den bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında yıllık bazda yüzde 2 arttı ve 2012 yılının Temmu ayından bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Köprüçay Değirmenözü Köyü hes Haberi

Köprüçay Değirmenözü Köyü hes

GEÇEN yazdan beri gündemi meşgul eden Manavgat’a bağlı Köprüçay Değirmenözü’nde yüzlerce siraz balığının Hidro Elektrik Santrali (HES) şantiyesi nedeniyle öldüğü iddiasının ardından, aynı bölgede yaşanan bir gelişme bölgede yeni bir gerginliğe neden oldu. Daha önce 20 bin imzayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dilekçe gönderen Değirmenözü köylüleri, projesi hazırlanmış olan, ancak yeri gizli tutulan Mercan 2 regülatörünün yine kendi köylerine yapılmakta olduğunu anlayınca, soluğu Devlet Su İşleri’nde (DSİ) aldı. DSİ’de, planlanmış projenin bilgisayar ortamında kendilerine gösterildiğini söyleyen bölge sakinleri, “Mercan 2 regülatörü de bizim köye yapılacakmış. Aynı köye 2’nci HES’in dünyada örneği yoktur. İnanamadık ama yapıyorlar” diyerek isyan etti.


‘KÖYÜN BEYNİNE YAPACAKLAR’

İkinci projenin şimdiye kadar gizlenen yerinin köyün beyni olduğunu belirten Değirmenözü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Şeker, tüm köylünün...