02 / 05 / 2024

Körfez Kampüsü inşaatı

Körfez Kampüsü inşaatı

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

ABD'de açık iş sayısı inşaat sektöründe azaldı!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, inşaat ve enformasyon sektörlerinde azaldı...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Körfez Kampüsü inşaatı Haberi

Körfez Kampüsü inşaatı

Körfez Belediyesi tarafından inşa edilen Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde sona yaklaşıldı. Binanın 15 Ekim'de üniversiteye teslim edilmesine karar verildi.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun taşınacağı kampüste, 4 bin 500 öğrenci eğitim görecek. Bina 1 yıldan kısa sürede tamamlanacak.

Körfez’in çehresini değiştirmesi planlanan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 25 milyon TL’ye inşa edildi. Selçuklu mimarisine uygun olarak tasarlanan bina 21 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Kampüste 2 fakülte binası, 1 idari bina olmak üzere toplamda 3 bina bulunuyor. 

İlk etapta Yabancı Diller Fakültesi taşınacak kampüste 4 bin 500 öğrenciye eğitim verilecek. Karar alma hakkının Kocaeli Üniversitesi’nde olduğu projeye 2. etapta hangi kampüsün taşınacağı ise bilinmiyor.