25 / 07 / 2024

körfez yatırımcılardan teklifler geliyor

körfez yatırımcılardan teklifler geliyor

1 Kasım seçiminde sandıktan istikrarın çıkması, Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcılarını harekete geçirdi.Daha önce iş yaptıkları partner’lerini arayan Körfezli yatırımcılar, Türkiye’deki konut projeleri hayata geçirmek istiyorlar

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsa peş peşe rekor kırsa da beklenen istihdam gelmedi!

Borsa, yüksek enflasyonun da etkisiyle arka arkaya rekor kırarak yatırımcısına kazandırdı. Ancak BIST 100’deki şirketlerin istihdamı beklenen oranda artmadı.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Kanal İstanbul güzargahındaki en büyük arazi yatırımı Araplardan!

Kanal İstanbul güzergahında toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapu bulunuyor. El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcılardan oluşmuş.

körfez yatırımcılardan teklifler geliyor Haberi

körfez yatırımcılardan teklifler geliyor

Daha önce iş yaptıkları partner’lerini arayan Körfezli yatırımcılar, Türkiye’deki konut projeleri hayata geçirmek istiyorlar. Gayrimenkul şirketleri de belirsizliklerin ortadan kalktığını belirterek ellerinin güçlendiğini söylediler. Öte yandan Dubai Yatırım Kongresi CEO’su Davud Al Shezawi, Körfez sermayesinin Türkiye’deki 1 Kasım sonuçlarından memnuniyet duyduğunu belirterek, yatırımcının her durumda öngörülebilir ortamlarda yatırım yapmayı tercih ettiğini söyledi.


UMUT VEREN TÜRKİYE

Türk şirketleriyle artan işbirliği projeleri bulunduğunu ifade eden Shezawi, şunları kaydetti: “Türkiye pazarı Körfez sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı. Türkiye Ortadoğu’daki karışıklıklardan dolayı bizim için hâlâ yatırım gözdesi. Körfez sermayesinin Türkiye’de çok güçlü yatırımlar yapmasını bekliyorum.” Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum’un himayesinde düzenlenen...