30 / 04 / 2024

Körfez yatırımcıları Türkiye

Körfez yatırımcıları Türkiye

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez yatırımcıları Türkiye'de yatırıma devam edecek!

Dubai'deki emlak fuarı Cityscape'in bir numaralı gündemi terör eylemleri oldu. Körfez yatırımcıları endişeli olsa da Türk inşaat şirketlerine, "Türkiye'nin geleceğine bakıyoruz" diyerek, yatırıma devam sinyali verdi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Uluslarası turizm yatırımcılardan Türkiye’ye büyük ilgi!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman! 

Küresel güçler tarafından Türkiye’ye yapılan ekonomik saldırılara rağmen Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman oldu.

Yabancı yatırımcılar Türkiye'de nereleri tercih ediyor? 

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye'deki konut satışları hakkında bilgi verdi.Bu yıl yabancılara ne kadar konut satılmış? Yabancı yatırımcılar en çok nereleri tercih ediyor?

Körfez yatırımcıları Türkiye Haberi

Körfez yatırımcıları Türkiye

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un himayesinde düzenlenen Yatırım Kongresinin Türkiye'deki tek yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi. İlgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve ramazana denk geldiğinden oldukça durağan bir döneme girildi. Akabinde yeni seçim kararı da bunu perçinledi. Bireysel yatırımlar dahi azaldı. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi diyebiliriz" ifadelerini kullandı.


"Katar sadece İngiltere'ye 33 milyar dolar gayrimenkul yatırımı yaptı"


Türk gayrimenkulcülerin kendini iyi ifade edemediğini anlatan İlgar, Avrupalı ülkelerin gayrimenkul yatırımı...