02 / 05 / 2024

Körfezli konut yatırımcıları

Körfezli konut yatırımcıları

Cityscape dün İstanbul’da kapılarını açtı. 67 şirketin katıldığı fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Yabancı konut yatırımcısını kaybediyoruz!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş uluslararası konut yatırımcılarını global düzeyde değerlendirdi. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Körfezli konut yatırımcıları Haberi

Körfezli konut yatırımcıları

Fuar alanında maketleri inceleyen yabancılar özel araçlarla proje alanlarına taşındı. 


ULUSLARARASI gayrimenkul fuarı Cityscape ilk kez İstanbul’da yapılıyor. Dün İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açan ve 3 gün sürecek fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. 59 ülkeden 1500 yabancı yatırımcının katıldığı fuara 5 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor. 67 şirketin projelerini sergilediği fuarda sıcak satış yapılıyor. Geçen yıl yabancı 5 milyar dolarlık satış yapan Türk inşaat şirketleri bu yıl hedef büyüttü. 10 milyar dolarlık satış hedefleyen şirketler bu amaçla fuara çıkarma yaptı. Bugüne kadar Dubai ve Fransa’da yapılan fuarla yabancı satışını arttırmayı hedeflediklerini belirten sektör temsilcileri, “Satacağımız mal burada, yabancının buraya gelip alım yapması daha doğru” dedi. 


ÖZEL ARAÇLAR BEKLİYOR


Yaşanan terör olaylarına rağmen yabancı ilginin fazla olduğuna dikkat çeken gayrimenkel sektörü temsilcileri sıcak...