04 / 05 / 2024

Korkuteli Tadköy yol yenileme çalışmaları

Korkuteli Tadköy yol yenileme çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

1942 yılında yol parası kaldırılarak, bina ve kazanç vergilerine eklenmiş!

1942 yılında yol parasının memleket kazanç sahiplerinden alınması usulünün adalete uygun olmamasından dolayı kaldırılmasına ve bina ve kazanç vergilerine eklenmesine karar verilmiş. 

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

1935 yılında yol vergisi 6 liradan 4 liraya düşürülmüş!

1935 yılında Sivas'ta Vilayet Encümeni tarafından yol vergisi 6 liradan 4 liraya kadar indirilmesine karar verilmiş.

1942 yılında yol paraları bina ve kazanç vergilerine eklenmiş!

1942 yılında yol paraları kaldırılarak bina ve kazanç vergilerine eklenmiş.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

İslam Memiş euroyu işaret ederek rakam verdi! Euro için yol haritası belli oldu! Yıl sonunda bu rakamları bekliyoruz...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euroyu işaret ederek, rakam verdi. Euronun yol haritası belli oldu, yıl sonunda euro bu kadar olacak.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

Korkuteli Tadköy yol yenileme çalışmaları Haberi

Korkuteli Tadköy yol yenileme çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Tadköy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Tadköy mahalle muhtarı Veli Kısa, “Antalya’nın en şanslı muhtarlarından biriside benim. Büyükşehir Belediye ekipleri sıcak asfaltı bizim mahallemize de döktü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Biz sizleri kandırmak için yola çıkmadık. Daha önce Korkuteli’ne bağlı bir çok mahalleye sıcak asfalt yapmıştık. Şimdide Tadköy halkı yollardaki çalışmaları gördüklerinde büyük bir mutluluk yaşadılar. Memnuniyetlerini bizlerle paylaşan vatandaşlarımızın yollarda uygulanan asfaltın kalitesini gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerinin...